Nová národná politická strana na obzore! Zakladá ju zarytá odporkyňa rúšok
18 | 11 | 2020 I Petra Demková

JUDr. Krajníková, právnička, ktorú celé Slovensko pozná ako tú, ktorá zastupovala v košickej nemocnici rodičku, ktorá si odmietla dať rúško aj sa dať otestovať, prekvapila. Zakladá politickú stranu. O svojom kroku informovala prostredníctvom sociálnej siete.


Strana sa bude volať PRÁVO SLOVENSKEJ REPUBLIKY a dôvodom jej založenia sú, ako informuje právnička, súčasné pomery na poli spoločenskom, politickom ale aj právnom. „Z dôvodu súčasnej spoločenskej, politickej a právnej situácie, kde v priamom prenose a pred našimi očami zaniká právny štát, čo ohrozuje podstatu existencie nášho národa, a čo mi aj vy všetci každý deň píšete podnety, právne veci, osobné poznatky a všetky nešťastné príbehy o krutosti, potupe a ekonomickej likvidácii, nevidím v tomto marazme za súčasnej mocenskej konštelácie možnosť nastolenia „poriadku PRÁVA a zdravého rozumu“, začína JUDr. Krajníková.

Známa právnička je presvedčená, že „Slovenská republika a všetci jej občania sú dnes riadení jednotlivcami s osobnostnými poruchami, učebnicovými sociopatickými črtami a deviantným správaním“ a pokračuje: „Favorizujú dusiť ľudí pod šálom, osobitne im to dobre robí u detí, robia medicínske a sociologické pokusy, zatvárajú ľudí do izolácií a karantén, odnímajú im zaručené sociálne a ostatné práva, a pod. Psychopat vo funkcii premiéra si fotí v pracovnom čase pod stolom vyzuté nohy v ponožkách a dáva to do obehu na sociálne siete, ako do obehu dáva iný deviant (z mojej justičnej praxe) iné časti svojho tela, kde obaja pri tom cítia totožný „obdivný“ pôžitok. Tento chorý človek nazýva občanov štekajúcimi psami a bláznami, a bez „výterov“ im už zamedzil prístup k riadnej zdravotnej starostlivosti a ostatným základným právam“.

Matovič bude Pellegriniho anketu o svojom predčasnom konci akceptovať. Musí však splniť jednu podmienku
Premiér Igor Matovič (OĽANO) bude anketu o predčasných voľbách akceptovať, ak sa vyzbiera aspoň 1,5 milióna hlasov, ako získala vládna koalícia v parlamentných voľbách. Vyhlásil to v reakcii na spustenie ankety o predčasnom ukončení volebného... Čítať ďalej
18 | 11 | 2020 | Michal Filek/tasr


Krajníková je zarytým odporcom rúšok. Napísala: „Pre mňa osobne je vylúčené, aby o mojej existencii, o mojej životnej funkcii dýchania, o tom, akú „pomôcku“ si nasadím na tvár a či, o mojich peniazoch, a ostatných mojich prirodzených a základných právach a slobodách rozhodovali sadisti, blázni, psychopati, sociopati a iné narušené osoby, a ďalší ľudia v maskách a plastových krytoch, tolerujúci tieto zvrhlosti.“

Košická právnička je presvedčená, že nastal čas na zmenu systému, aby bola vláda službou občanovi a štátu. Vystríha, že ak k zmene nepríde, vládnuť budú „globálni „vakcinéri“ a šialenci a budeme žiť policajný štát v maskách, plastových krytoch a „epidemiologickom boji za zdravie“. Štát, v ktorom bez dodržania množstva prísunu kyslíka a absolvovania „výterov“, nebudete občanmi. Už DNES nie ste…“, varuje. A preto vidí jedinú možnosť v príprave inej ústavno-právnej a teda spoločensko-politickej platformy, pomocou ktorej by sa dal vystavať nový systém. Krajníková je presvedčená, že celá štátna správa a súdy sú de iure a de facto zaujaté voči všetkým občanom.

Právnička vysvetľuje aj, prečo musí zakladať novú, vlastnú stranu. Je presvedčená, že drvivá väčšina strán na Slovensku, sú skrytí „krypto-liberálni socialisti, spoluzodpovední za súčasný marazmus.

V programe strany Adriany Krajníkovej sa dajú nájsť aj tieto body: Právny štát, právo a spravodlivosť v každej oblasti súkromného a verejného života, zvyšovanie kvality a znižovanie kvantity legislatívnych predpisov, zákaz cudzích vojsk na území Slovenska, osobitne zvýšená ochrana práv detí a rodiny, podpora mladých rodín s dôrazom na zvyšovanie úlohy matky v rodine, ale aj citlivá starostlivosť o seniorov.

Strana by mala vzniknúť zberom podpisov.

Covid preukaz - vstupenka na digitálne otroctvo (Neil Clark)
17 | 11 | 2020 | Diana Zaťková