Instagramový účet pápeža Františka "lajkol" sexi foto modelky
16 | 11 | 2020 I Diana Zaťková
Vatikán možno čoskoro vytvorí pozíciu manažéra sociálnych médií po tom, čo pápežov účet na Instagrame  „lajkol“ fotografie brazílskej bikiny modelky v sexi kostýme, informuje portál RT.




Podľa správ a údajných snímok, ktoré majú ukazovať faux pas na sociálnych sieťach, nikto iný ako samotný pápež František dal svoje požehnanie 27-ročnej brazílskej  modelke Natálii Garibotto. "Aspoň pôjdem do neba," zavtipkovala Garibotto tešiaca sa z nepravdepodobného lajku.

Účet Instagramu pápeža Františka sa môže pochváliť 7,2 miliónmi sledovateľov, takže bolo nevyhnutné, že si niektorí z veriacich všimli pápežovo oficiálne instagramové meno Franciscus medzi tými, ktorým sa Garibotto zapáčila. Pápežský lajk vzbudil okamžite vlnu reakcií.

Ministri a obchodníci. Kaliňák a Počiatek
Akciou Očistec sa spustila lavína obvinení a celá „chobotnica“ mafie na Slovensku sa postupne obnažuje. Ukazuje sa postupne kam až siahali jej chápadlá a kto všetko bol aktívny v tejto schéme. Väčšinu tejto siete však už v minulosti odkryl nebohý... Čítať ďalej
16 | 11 | 2020 | Natália Sollárová


Tí zbožnejší na twitteri ponúkli svoje digitálne „myšlienky a modlitby“ pontifikovi, ktorý podľa všetkého znášal veľké pokušenie. Niektorí zbožnejší vyzývali na pokoj. Trvali na tom, že sám pápež nemôže viesť svoje vlastné účty na sociálnych sieťach, zatiaľ čo iní povzbudzujú ľudí, aby sa riadili samotnou Bibliou.

Pápež František uviedol začiatkom tohto roka, dosť prekvapujúco  pre inštitút Božieho služobníka v celibáte, , že sexuálne radovánky sú božím darom, takže jeho nedávna aktivita v sociálnych sieťach by asi nemala byť prekvapením. "Potešenie z jedla je tu, aby ste sa zdravo stravovali, rovnako ako sexuálne potešenie slúži na to, aby sa láska stala krajšou a zaručila zachovanie tohto druhu," uviedol pápež František.

Medzitým pápež minulý mesiac podporil civilné sobáše osôb rovnakého pohlavia, čo vyvolalo u mnohých vtipy o tom, či pápež v súčasnosti prehodnocuje, či je masturbácia v katolicizme hriechom.

Advokát radí, ako postupovať v prípade pokuty či zatknutia na proteste 17. novembra
Advokát Čarnogurský ml. radí, ako postupovať v prípade pokuty či zatknutia na proteste 17. novembra. Vo svojom statuse na sociálnej sieti o proteste avizovanom na 17. november píše, že z jeho pohľadu ide o podporu ochrany ľudských práv, ktoré... Čítať ďalej
16 | 11 | 2020 | Gabriel Matta