Sisa Sklovská skrotila svojho muža! Z bohatého biznismena je "domáca panička"
14 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Sisa Sklovská (55) si to vie zariadiť. Jej zámožný manžel Juraj Lelkes (69) pred časom odišiel do penzie, takže všetok čas trávi doma. Nie pred televíziou na gauči, ale pre svoju manželku robí, čo jej na očiach vidí. A neštíti sa mu ani práca v domácnosti, píše portál Blesk.


Juraj Lelkes si celkom rýchlo zvykol na život dôchodcu. Venuje sa písaniu a svojej manželke.


"Bol som zvyknutý na to, že Sisa má neustále vystúpenia, skúšky, ale teraz je so mnou doma. A to je dobre, pretože ona preferuje záhradný domček a ja som vnútri v dome," opisuje s úsmevom ich spoločné spolužitie. Že by ale medzi sebou cítili ponorku, to rozhodne nehrozí. "Vôbec si nelezieme na nervy, ani to nie je nejaké napäté," uvádza Lelkes na pravú mieru.

Sisa Sklovská v slzách: Ukázala hrob, ktorý má na záhrade! (FOTO)
Sisa Sklovská (54) zažíva veľmi smutné obdobie. Jej mačaciu svorku navždy opustil fúzatý mazlíček Leňa. Po sedemnástich rokoch spoločného spolužitia je to pre speváčku rana, píše portál Blesk. Čítať ďalej
14 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


"Sisu som ohromil tým, že nevedela, že som pomerne technicky zdatný, tak jej pomáham, kde sa len dá," chváli sa Juraj, ktorý našiel záľubu aj v domácich prácach. Ako to totiž priznal, návyky na udržiavanie poriadku si priniesol už z detstva.

"Nie je pre mňa problém ustlať posteľ alebo povysávať, vôbec sa za to nehanbím. Často robím s knihami, s novinami, zostane z toho aj taký bordelík, takže vždy mám čo robiť. Ráno, keď vstanem, dám si kávu a hneď si nastolíme poriadok," tvrdí bývalý vrcholový manažér. Okrem iného pomáha svojej manželke aj s organizovaním jej povinností.

Dara Rolins natáčala klip prvýkrát na mobil: Viac nahá ako oblečená! (VIDEO)
Prichádza nielen s novou piesňou Pena, ale rovno aj s pekne žeravým klipom. Polonahé telo odhalilo ďalšie tetovanie aj vypracovaný zadoček! Dara Rolins (47) sa taktiež prvýkrát vzdala svojho klasického natáčacieho štábu a všetko točila len na... Čítať ďalej
13 | 11 | 2020 | Timotej Dudka