Harry je za "trapáka" kvôli Meghan! Podlý útok na vlastnú rodinu
14 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Hoci vzťah medzi rodičmi princa nebol idylický, bezo sporu sa mu dostalo najlepších škôl a výnimočného rozvoja po všetkých stránkach. Napriek tomu Harry v rozhovore s aktivistkou hnutia Black Lives Matter dokázal vysloviť vetu, že kráľovská výchova a vzdelanie dostatočné neboli.


Ako píše portál Aha!, dôvodom má byť jeho nepripravenosť na jeden celosvetový problém, ktorý je údajne nevedomá rasová predpojatosť. Tú podľa svojich slov naplno spoznal až po sobáši so svojou vyvolenou Meghan Merkleovou (38).

Doslova povedal, že si vyskúšal pár dní v "jej koži". Čím veľa ľudí naštval, pretože aj v tomto obrate sa rasová predpojatosť ukrýva. Pochopiteľne najmä Britov však nahnevalo to, že si trúfa opierať sa do vlastnej rodiny.

Ty už k nám nepatríš! Kráľovská rodina odmietla položiť veniec v mene Harryho, ten je sklamaný
Princ Harry z tepla luxusnej obývačky stámiliónovej rezidencie v losangeleskej Santa Barbare poslal žiadosť, aby za neho niekto položil veniec k vojnovému pamätníku Cenotaph v Londýne. Odpoveďou bolo, že má smolu! A tak sa vraj teraz vnuk kráľovnej... Čítať ďalej
13 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Napriek tomu princ trval na tom, že s nevedomou rasovou predpojatosťou konfrontovaný kráľovskom paláci nebol. "Akonáhle si to uvedomíš, potom je na tebe, aby si vyšiel z komfortnej zóny a začal sa o tom probléme učiť. Pretože nevedomosť potom už nie je výhovorkou. Ale ja som vôbec so svojou výchovou a vzdelaním nevedel, čo to nevedomé predsudky sú. Netušil som, že niečo také existuje," vyhlásil Harry v rozhovore, tradične s veľmi utrápeným výrazom.

"A potom, čo je smutné, mi trvalo mnoho, naozaj mnoho rokov, než som si to celé uvedomil. Zvlášť som si to ale uvedomil, keď som žil týždeň v topánkach mojej ženy," dodal.

Meghan odviezla šperky princeznej Diany a odmieta ich vrátiť! William zúri, Harry ju bráni
Meghan Markle, jediná vojvodkyňa, ktorej sa možno podarí rozbiť kráľovskú rodinu, opustila Britániu so šperkami princeznej Diany v nevyčísliteľnej hodnote! Rodinné dedičstvo, na ktoré si robia nárok zástupcovia kráľovskej rodiny, navyše vôbec... Čítať ďalej
11 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Tento výraz mu dala ale verejnosť trochu "zožrať". "Topánky tvojej ženy stoja zrejme niekoľko tisíc dolárov. Veľa ľudí by v nich tiež rado chodilo, aspoň na deň. Priala by som si, aby si prestal neustále kázať a sťažovať si. Nežeriem ti to," odkázala Harrymu čitateľka britského Mail Online.

"Myslí týždeň v topánkach svojej bohatej manželky, obklopený služobníctvom a ochrankou? Tak určite," pridáva sa ďalší.

Baba Vanga opäť desí aj teší! Bidenova mŕtvica a koniec rakoviny
Rok 2021 bude Európa podľa legendárnej veštkyne čeliť vedľkej ekonomickej kríze aj útokom moslimských extrémistov, ktorí dokonca nasadia údajne aj chemické zbrane. Čo sa týka zdravia, problémy má mať nový americký prezident a my ostatní vraj... Čítať ďalej
14 | 11 | 2020 | Timotej Dudka