Princ William obvinil brata Harryho: Klamal o Archieho narodení!
08 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Nová biografia Vojna bratov o vzťahu princa Harryho (36) a princa Williama (38) priniesla šokujúce informácie zo zákulisia rozpadu kedysi pevného súrodeneckého puta. Časť knihy tiež odhalila údajný nesúhlas Williama s „oklamaním“ národa o narodení Harryho syna Archieho (1), píše portál Blesk.


Vojvodu okrem toho nahnevalo, že dvojica nepokračovala v šľapajách princeznej Diany (†37) a nepredstavila svojho potomka svetu „tradičnou cestou“, ale až za dva nekonečné dni.

Autor knihy a poradca pre seriál Koruna z produkcie Netflix Robert Lacey tvrdí, že Williama okrem mnohých vecí, ktoré Harry na popud svojej americkej manželky Meghan Markleovej (39) urobil, rozhneval spôsob, akým klamali verejnosti o narodení Archieho.

Syn princa Williama a Kate bude mať vlastný seriál: Harryho v ňom bude dabovať Orlando Bloom!
Stanica HBO pripravuje nový kreslený seriál Princ. Jeho hlavným hrdinom bude syn britského princa Williama (38) princ George (7), ktorý sa divákom postará doslova o kráľovskú zábavu, informuje portál Aha!. Čítať ďalej
06 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


Buckinghamskému palácu bol pôrod najmladšieho člena kráľovskej rodiny oznámený o druhej hodine popoludní 6. mája 2019. Meghan a Harry pritom svojho syna Archieho Harrisona privítali na svet o pol šiestej ráno a počas celosvetového očakávania boli s bábätkom dávno doma, píše Lacey.

„Harry a Meghan boli rozhodnutí, že by Archieho zoznámenie s okolitým svetom nemalo byť rovnako chaotické a plné zábleskov fotoaparátov, ako keď zomrela Diana,“ stojí v knihe. Hoci je to úplne rozumné vysvetlenie, Williama naštvalo, že oklamali verejnosť, ktorá bola zvyknutá, že sa rodičia okamžite po pôrode pochvália novým kráľovským potomkom.

Princ William mal koronavírus už pred ôsmymi mesiacmi! Kráľovská rodina sa to rozhodla utajiť
Rovnako ako princ Charles (71), ani jeho syn a ďalší následník britského trónu, princ William (38), sa nevyhol obávanému koronavírusu. Kráľovská rodina však jeho nákazu takmer osem mesiacov tajila preto, aby na verejnosti nevzbudila ďalšie, ešte... Čítať ďalej
03 | 11 | 2020 | Timotej Dudka


On si tým s Kate Middletonovou (39) prešli u všetkých troch detí, nasledovali tak kroky zosnulej Diany, Harrymu a Meghan však trvalo dva dni, než svetu ukázali, ako ich syn vyzerá.

Frustrácia z „oklamania“ ľudu, ktorému slúži, a neúcty k pamiatke ich matky boli podľa Laceyho dôvody, prečo sa podobne ako zvyšok kráľovskej rodiny niekoľko hodín po narodení Archieho nezobral a nešiel privítať svojho nového synovca. Namiesto toho počkal celých osem dní, kým bratovi a jeho manželke osobne zablahoželal k bábätku, a zrejme na truc so sebou nepriviedol Georgea (7), Charlottu (5) a Louise (2), aby sa mohli oboznámiť so svojím bratrancom.

Nechutné poníženie Lady Diany: Detaily z jej života, z ktorých až mrazí!
Tieto detaily zo života Lady Diany sa nemali dostať na verejnosť! To, že princezná neprechádzala v manželstve zrovna ružovou záhradou, je známe už mnoho rokov. Niektoré desivé skutočnosti však boli dlho ututlané. Čo vyšlo na povrch až po jej skone,... Čítať ďalej
05 | 11 | 2020 | Timotej Dudka