Trpí i ďalší James Bond: Pierce Brosnan je zúfalý kvôli smrti!
02 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Bývalý predstaviteľ Jamesa Bonda, Pierce Brosnan, označil boj s koronavírusom za „vojnu“ a COVID-19 je podľa jeho slov „hrozba ohrozujúca život“. Herec už kvôli vírusu prišiel o niekoľko blízkych priateľov, informuje portál Šíp.


„Stratil som dvoch priateľov kvôli COVID-19. Priatelili sme sa 45 rokov a bol som ich synom za krstného otca,“ zveril sa Brosnan denníku Daily Mail. Herec dúfa, že ochromujúca pandémia môže v konečnom dôsledku viesť k tomu, že ľudia k sebe budú láskavejší a viac si uvedomia „krehkosť našej planéty“.

Pierce Brosnan sa v čase pandémie drží v izolácii so svojou ženou Keely Shaye Smithovou v dome na Havaji. „Bez ohľadu na to, kde ste a ako krásne to tam môže byť, je potrebné si uvedomovať, že stále môžete byť v bezprostrednom ohrození života,“ uviedol herec. „Sme vo vojne! Ľudia umierajú,“ dodal znepokojene.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/11/02/conneryho-%e2%80%a090-manzelka-o-smrti-prveho-jamesa-bonda-trpel-demenciou/

Brosnan takmer okamžite po ukončení prác na Popoluške od Disneyho, ktorú pred pandémiou natáčal, odletel aj s rodinou na Havaj.

„V lietadle sme sedeli hneď nasledujúci deň. Bolo mi jasné, že sa čoskoro zakáže cestovať a už by som sa nemusel dostať preč. Chcel som byť so svojou rodinou,“ uviedol bývalý agent 007. Na manželku aj ich synov je extrémne fixovaný, takže ani niet divu, že si bez nich karanténu nedokázal predstaviť.

James Bond je mŕtvy. Sean Connery zomrel vo veku 90 rokov
Sir Sean Connery, svetoznámy herec, ktorý je známy predovšetkým ako pôvodná tvár Jamesa Bonda, zomrel vo veku 90 rokov, informuje portál RT. Čítať ďalej
31 | 10 | 2020 | Marek Molnár


Manželke herec pravidelne vyznáva lásku, naposledy pri príležitosti ich výročia. „Moje milé anjelské srdce Keely, ďakujem za to, že si do môjho života priniesla toľko lásky a krásy, za to, že si za posledných dvadsať šesť rokov najväčšou radosťou môjho života,“ napísal Brosnan na sociálnu sieť.

Herec bol pred vzťahom s Keely ženatý s austrálskou herečkou Cassandrou Harrisovou z filmu Len pre vaše oči. S Cassandrou žil Pierce od roku 1980 až do jej smrti v roku 1991, kedy prehrala dlhý boj s rakovinou vaječníkov.

Herečka Scarlett Johansson (35): Tretia svadba!
Američanka Scarlett Johansson (35) sa najmä vďaka svojmu angažmánu u Marvelu už dva roky po sebe stala najlepšie platenou herečkou sveta a jej majetok sa vďaka tomu odhaduje na 140 miliónov eur. A darí sa jej aj v súkromnom živote. Tretíkrát sa... Čítať ďalej
01 | 11 | 2020 | Timotej Dudka