Koronavírus si nevyberá: Z Dejdara už urobil bezdomovca!
02 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Pandémiu nového typu koronavírusu sa stále nedarí dostať pod kontrolu a veľa ľudí sa zo dňa na deň ocitla bez práce. Platí to samozrejme aj pre hercov. Divadlá sa zavreli medzi prvými a nie sú samozrejme ani večierky, kde by mohli moderovať a tak ďalej. Z Martina Dejdara sa tak stal, podľa portálu Vip
Bulvár, bezdomovec!


Ako píše portál Vip Bulvár, mohli by sme zrejme úspešne špekulovať o tom, koľko ľudí zabije ochorenie COVID-19 ako také a koľko podľahne panike a strachu. To ale možno niekedy inokedy. V každom prípade celý svet zápasí s pandémiou a väčšina štátov pristúpila k viac či menej tvrdým reštrikciám.



Česká republika je na tom v Európe takmer najhoršie, takže sa nie je čomu diviť, že sa vláda snaží všetkými možnými prostriedkami zabrániť šíreniu vírusu. Mnoho odvetví má problémy a ľudia sa snažia realizovať niekde inde. To našťastie nie je prípad Martina Dejdara, ktorý sa naopak zatiaľ nezastavil. Aktuálne natáča s Tomášom Magnuskom televízny miniseriál Škola môjho života, kde hrá úlohu bezdomovca.

„Diváci ma budú spoznávať len ťažko, tvorcovia odviedli dobrú prácu,“ usmieva sa populárny český herec, ktorému by ste na ulici naozaj dali nejakú tú mincu, aby si išiel kúpiť aspoň pár rožkov.

Vedľa Martina sa objavia aj krásne modelky Gabriela Gašparová, Romana Zajícová a Katarína Lišková, pre ktorých je to zoznamovanie s hereckou profesiou. Je však jasné, že po boku Dejdara a za vedenia skúseného režiséra Magnuska im učenie pôjde jedna báseň.

Monika Bagárová v zajatí stresu: Strach o päťmesačnú dcéru!
Potvrdilo sa to, čoho sa najviac obávala. Monike Bagárovej (26) nebolo posledné dni dobre. Teraz už je jasné prečo. Pozitívny test na Covid-19 vyšiel nielen jej zápasníkovi Makhmudovi Muradovovi (30), ale aj speváčke. A s najväčšou... Čítať ďalej
01 | 11 | 2020 | Timotej Dudka