Počet otestovaných je dnes zatiaľ 7 323 ľudí, infekčných na koronavírus je 312 z nich
25 | 10 | 2020 I SITA

Počas tretieho dňa pilotnej fázy plošného testovania otestovali do 11:00 7 323 ľudí, z nich je 312 infekčných. Informoval o tom minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) v relácii TV Markíza Na telo.


„Celkovo sme od piatka otestovali 128 841 ľudí, z ktorých je 4 744 infekčných. Celkový percentuálny podiel infekčných osôb je 3,68 percenta," uviedol Naď. Dnes na testovanie prichádza podľa neho menej ľudí. Obáva sa, že niektorí si testovanie nechajú na poslednú chvíľu.

Trojdňové testovanie v oravských okresoch Tvrdošín, Námestovo a Dolný Kubín a tiež v bardejovskom okrese na východe Slovenska je pilotnou akciou operácie Spoločná zodpovednosť, ktorá bude pod gesciou Ministerstva obrany SR pokračovať celoslovenským testovaním počas nasledujúcich dvoch víkendov.

Toto by mala počuť každá žena: Nerobte chybu, kvôli ktorej starnete rýchlejšie, varuje odborníčka
Snaha dosiahnuť dokonalosť a večne mladý vzhľad je príčinou porúch u mnohých ľudí. Pritom vedieť starnúť s gráciou, je asi to najlepšie. Prečo sa dobre starať o svoju pleť a dobre zvažovať, u koho a ako voliť prípadné chirurgické a iné estetické... Čítať ďalej
25 | 10 | 2020 | Timotej Dudka