Arnold Schwarzenegger sa uzdravuje z nemocničného lôžka: Podstúpil operáciu srdca!
25 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Hoci na filmovom plátne vyzerá slávny herec a kulturista Arnold Schwarzenegger (73) úplne nezničiteľne, v skutočnosti sa už aj na ňom začína prejavovať jeho vek. Legendárny sedemnásobný šampión Mr. Olympia a niekdajší kalifornský guvernér musel podstúpiť operáciu srdca, informuje portál Blesk.


Fanúšikovia slávneho herca, kulturistu a bývalého politika Arnolda Schwarzeneggera sa iste zdesili, keď na jeho oficiálnej facebookovej stránke zahliadli fotku z nemocničného lôžka a ňou poďakovanie celému zdravotníckemu tímu kliniky mesta Cleveland, ktorý viedol jeho operácii srdca, každému lekárovi aj každej zdravotnej sestre.

V skutočnosti však nie je dôvod na obavy, zákrok to bol úplne plánovaný. Po tom, ako Arniemu predvlani lekári vymenili pľúcnu, teda pulmonálnu chlopňu, s ktorou žil od roku 1997 (a ktorá už teda dosiahla limitu svojej životnosti), absolvoval predstaviteľ legendárneho Terminátora ďalší chirurgický úkon.

Legendárny Arnold Schwarzenegger si urobil nepeknú reklamu!
Nepeknú reklamu si urobil hollywoodsky velkoherec Arnold Schwarzenegger (72, Terminátor, Predátor), píše Daily Mail. Zatiaľ čo na sociálnych sieťach nabáda amerických občanov, aby kvôli koronavírusu zostali doma, sám sa za posledný týždeň premáva... Čítať ďalej
06 | 04 | 2020 | Miroslav Tóth


„Teraz mám tiež novú aortálnu chlopňu,“ pochválil sa slávny Rakúšan na sociálnej sieti. „Cítim sa fantasticky, už som sa bol dokonca prejsť v uliciach Clevelandu a obdivoval krásne sochy,“ dodal obľúbený herec, ktorý zdieľal na dôkaz svojich slov niekoľko fotografií zo svojej prechádzky mestom. To, že pred pár hodinami ležal na operačnom lôžku, by ste na ňom rozhodne nepoznali! Mimochodom aj Arnie sám v minulosti vyhlasoval, že zlomené rebrá bolia ďaleko viac, než operácie srdca...



Každopádne je to určite dobrá správa nielen pre jeho priaznivcov, ale tiež pre jeho rodinu: Schwarzenegger si totiž po novom užíva úlohu, s ktorou až do tohtoročného augusta nemal žiadne skúsenosti (a to dosť pravdepodobne ani pred kamerou).

Vďaka svojej dcére Katherine (30) a jej manželovi, hercovi Chrisovi Prattovi (41), známemu predovšetkým z komiksových adaptácií takzvaných Marveloviek, sa stal prvýkrát v živote dedkom. Dievčatko dostalo pôvabné meno Lyla Marie. Aj pre ňu chce byť populárny herec čo najdlhšie v tej najlepšej životnej kondícii, a to aj napriek neúprosnému toku času.

Bývanie bez hypotéky. Kto by nechcel? Inšpirujte sa!
25 | 10 | 2020 | Timotej Dudka