„Slovensko musíme založiť odznovu.“, myslí si Ján Baránek
22 | 10 | 2020 I

Analytik Ján Baránek sa pozastavil nad prípadom človeka, ktorý musí ísť do väzenia na niekoľko rokov za krádež klobás. Kradol totiž v čase núdzového stavu, píše na svojom Facebooku.


Baránek na úvod poznamenáva, že nechápal prečo bol u nás vyhlásený núdzový stav na celú krajinu a nie len na zdravotníctvo, tak ako to bolo v prvej vlne a ako to je teraz v iných krajinách.

Vo svojom príspevku na sociálnej sieti ďalej popisuje prípad jedného obvineného, ktorý dostal 10 rokov natvrdo v ústave s maximálnym stupňom stráženia za krádež 14 klobás. Bližšie informácie o obvinenom neuvádza.

„A tak som postupne dospel k poznaniu. Slovensko musíme založiť odznovu,“ tvrdí Baránek s tým, že sa nechce teraz zastávať zlodejov.

„Ale toto? Vážený vládnuci establishment. To, čo sa povráva, je asi naozaj pravda. Fakt nie ste normálni. Ste schopní aj na malom zločincovi spáchať veľký zločin,“ dodáva na záver.

NAKA zadržala špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika
Národná kriminálna agentúra dnes skoro ráno zadržala špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika. Denníku N to potvrdilo viacero od seba nezávislých zdrojov. Dôvod zadržania zatiaľ nie je známy. Kováčik by sa mal nachádzať na polícii v... Čítať ďalej
22 | 10 | 2020 | Imrich Kovačič