Eva Holubová musí kvôli dedičnej chorobe schudnúť. „Vyzerám ako debna, kysnem,“ sťažuje sa
19 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Eva Holubová musí schudnúť. Obľúbená herečka sa priznala, že trpí dedičným ochorením a nadváha jej zdraviu nesvedčí. Môže jej ísť aj o život, informuje portál Expres.


Jedna z najobľúbenejších českých herečiek síce nikdy nemala miery ako modelka, málokto by však o nej povedal, že má nadváhu. Teraz Eva Holubová priznala, že aj ona musí začať chudnúť. A nielen kvôli vlastnému dobrému pocitu, ale hlavne kvôli zdraviu!

„Musím začať behať a schudnúť. Vyzerám ako debna, kysnem a je to nezakrytelné. Môžem sa stavať ako Ivana Trumpová, ale tie kilá nezakryjem,“ priznala herečka, ktorá sa podľa svojich slov chce sústrediť na chudnutie, zlepšenie kondície, viac sa otužovať a posilniť si imunitu.

Eva Holubová ukázala svoj druhý domov na Sicílii! Luxus? Ten tu nečakajte!
Eva Holubová (61) si pred rokmi obľúbila slnečnú Sicíliu, dlho neotáľala a kúpila si tam malebný domček. Avšak nie je to žiadna vila s bazénom, naopak si zámerne zaobstarala olúpaný domček, ktorý zapadá do miestneho „chudobného folklóru,“ píše... Čítať ďalej
20 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


„Iní tie kilá vedia nosiť, ja mám hypertenziu a strašne sa Zadýchavate. Parádny zadoček mi nevadí, ale pneumatika okolo pupku je nebezpečná. Mám kamarátku, je mladšia a vie svojim bacuľatým telíčkom pekne vytrieť zrak. Športuje. Ja som ochabnutá a stvrdnutá. Ako debna gitu. S tým musím pohnúť. Chcem tu byť ešte dlho,“ vysvetlila herečka s tým, že jej kilá navyše rozhodne nevadia.

„Môj problém sa týka zdravia. Veľmi rada chodím a kilá navyše údajne zaťažujú oveľa viac kolená, kĺby, srdiečko a čo ja viem, čo ešte. Vôbec mi nevadí poriadny zadoček, naozaj nebezpečnejší je tuk okolo pása. Mám po mamičke hypertenziu, ktorá moju mamičku zahubila. Preto toľko šaliem s diétou,“ doplnila Holubová.

A my jej držíme pri jej chudnutí palce. Hypertenzia je ochorenie, pri ktorom je chronicky zvýšený tlak krvi v cievnom riečisku. V najhoršom prípade by potom u človeka mohlo dôjsť k mŕtvici alebo infarktu, čoho si je Holubová určite vedomá a chce sa tomu vyhnúť.

Spása pre Dominiku Gottovú: Kto jej ponúkol finančnú pomoc?
Život sa s ňou stále zahráva aj rok po smrti otca Karla Gotta (†80). Sláviková najstaršia dcéra Dominika (47) sama priznáva, že sa jej veľmi nedarí. Naháňa každú korunu a do toho nie je ani zdravotne úplne v poriadku. Možno preto využije ponuku,... Čítať ďalej
18 | 10 | 2020 | Timotej Dudka