Belousovová o Matovičovi: "Doteraz doslova pos*al všetko, čo chytil do rúk"
19 | 10 | 2020 I Petra Demková

Anna Belousovová je opäť pripravená zopakovať to, čo už raz urobila: vyfackať Matoviča. Nahneval ju spôsob jeho komunikácie s verejnosťou v súvislosti s prípravou celoslovenského testovania. "Mám chuť RUČNE A STRUČNE mu zopakovať lekciu slušného správania.", píše politička na svojom Facebooku.


Anna Belousovová na svojom Facebooku napísala, že bola rozhodnutá dať sa otestovať. Po Matovičových výstupoch začína mať však vážne pochybnosti o správnosti svojho rozhodnutia. Premiéra nazvala „omylom prírody“ a „chodiacim nešťastím“ pre Slovensko.

„Namiesto toho, aby nám občanom vierohodne vysvetlil, ako bude toto plošné testovanie prebiehať, ako bude logisticky zabezpečený celý proces a hlavne to, že sa ľudia počas neho nenakazia, sa opäť uchýlil k vydieraniu a vyhrážkam“, hovorí bývalá tvár politiky. A pýta sa: „podľa tohto nešťastníka je zodpovedný len ten kto sa dá otestovať nejakými jeho tajne a pochybne nakúpenými testami?!“

Matovič: Kto sa nedá otestovať, môže prísť o bezplatnú zdravotnú starostlivosť
Premiér Igor Matovič v sobotu vystúpil so svojím priznaním a vláda dnes mimoriadne rokuje o celoplošnom testovaní Slovenska. Hoci by nemalo byť povinné, zdá sa, že podľa ďalšieho premiérovho návrhu bude dobrovoľné nasilu. Čítať ďalej
18 | 10 | 2020 | Natália Sollárová


Belousovová si myslí, že Matovičove vyjadrenia sú arogantné a nepáči sa jej ani jeho vyjadrenie smerom k demonštrantom, ktorí mu prišli cez víkend povedať, čo si o ňom myslia. Zasahovala proti nim polícia; premiér zásah schvaľuje. Bývalej poslankyni za SNS sa zdá, že pre nášho premiéra je každý, kto s ním nesúhlasí, triedny nepriateľ. Na proteste boli podľa poslankyne najatí provokatéri. Boli tam však aj obyčajní, zúfalí ľudia.

„Čo si to vlastne tento politický omyl dovoľuje?!“, pýta sa a pokračuje: „mne už fakt začína vrcholne liezť na nervy ten jeho štýl správania a komunikácie s verejnosťou. Teda aj so mnou. Ja si na to zvykať nemienim! Jemu už asi fakt udrela do hlavy funkcia premiéra, ku ktorej sa dostal ako slepé kura k zrnu. Doteraz doslova posr.l, všetko , čo od volieb chytil do rúk a ešte má tu drzosť dopredu obviňovať a vydierať všetkých ostatných“, rozčuľuje sa.

Bývalá podpredsedníčka SNS Matovičovi odkazuje, aby sa týmto spôsobom rozprával so svojimi koaličnými partnermi. „Tí mu to budú trpieť aj ruky bozkávať , len aby ostali pri korytách a kšeftoch“, hovorí. A konči slovami: „normálne mám chuť RUČNE A STRUČNE mu zopakovať lekciu slušného správania. Opakovanie je matkou múdrosti“.

Posledné slová sú narážkou na incident v NRSR, kedy dala pred 10 rokmi A. Belousovová priamo v pléne dnešnému premiérovi, vtedy poslancovi, facku.

"Matovič zavádza policajný štát", tvrdí Blaha
Poslanec opozičnej strany Smer-SD Ľuboš Blaha sa tvrdo pustil do premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) za sobotňajší policajný zásah proti demonštrantom. Podľa neho v zemi zavádza diktátorske praktiky a liberálne médiá obvinil z toho, že ho v tom... Čítať ďalej
18 | 10 | 2020 | Gabriel Matta