Kam sa podelo priateľstvo Krainovej a Belohorcovej?
17 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Ešte pred pár mesiacmi to vyzeralo, že sú najlepšími kamarátkami, ktoré neváhajú a letia za sebou aj cez polku sveta. Zuzana Belohorcová vítala Simonu Krainovú aj s celou rodinou v Miami, kde do konca augusta ešte bývali. Uplynulo pár mesiacov a po ich priateľstve ani pamiatka. Čo sa medzi blond kráskami stalo?


Ako píše portál Expres, aspoň podľa Instagramu to vyzeralo, že sú Zuzana Belohorcová a Simona Krainová najlepšie kamarátky, ktoré nemôže zastaviť ani tá ukrutná vzdialenosť. Slovenská moderátorka žila na Floride v Miami, modelka sa z Prahy nehne. Keď sa spolu videli v Amerike, bola to taká sláva, že všetko dokumentovali na sociálne siete.

Ubehlo pár mesiacov a zrazu po priateľstve nie je ani chýru, ani slychu. Zuzana sa s rodinou presťahovala späť do Európy, do španielskeho mesta Marbella, rýchlo sa tam všetci zabývali, deti začali chodiť do tamojšej školy a moderátorka opäť začala vítať návštevy.

Belohorcová strachom bez seba? Manžel zostal v USA, tam sa stal obeťou trestného činu!
Zuzana Belohorcová nechala manžela v Spojených štátoch a s deťmi sa presťahovala späť do Európy. Teraz si možno vyčíta, že s ním nie je. Jej muž sa totiž stal obeťou trestného činu, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
11 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Lenže medzi VIP hostí už chýba Krainová. Ako je to možné? Síce je dnes divná doba kvôli koronavírusu, nemôže sa cestovať a všetci sme obmedzení, aby sa zabránilo pandémii, ale Belohorcová pozývala návštevy v septembri, keď sa ešte cestovať mohlo.

Lenže už to dievčatám teraz asi veľmi kšeftov nevynesie, keď sa budú fotiť polonahé s výrobkami, ktoré zrovna propagujúĽudia sú tým presýtení, teraz nemajú práve náladu na to, pozerať na štyridsiatky, ako ukazujú prsia a zadok, aby si kúpili to, za čo ony dostali zaplatené.

Ich kamarátstvo by preto neprinieslo toľko peňazí, ako tomu bolo ešte nedávno, tak prečo sa teraz stretávať, keď by to nemalo cenu. Alebo je v tom niečo iné, že si už ani cez Instagram neposielajú srdiečka? Obe teraz asi majú iné starosti.

Karel Gott miloval humor: Aké boli jeho najobľúbenejšie vtipy?
Ak sa mu niečo nedalo uprieť, bol to zmysel pre humor. Karel Gott miloval najmä židovské anekdoty, ktorými pravidelne obšťastňoval poslucháča Českého rozhlasu. Tu sú jeho najobľúbenejšie vtipy, na ktoré budú fanúšikovia spomínať ešte veľmi dlho,... Čítať ďalej
15 | 10 | 2020 | Timotej Dudka