Prečo Adela Banášová v detstve trpela?!
16 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Moderátorka Adela Vinczeová si už pod svojim dievčenským menom Banášová získala mnoho divákov. Začínala vo Fun rádiu a neskôr prerazila ​​v televízii ako jedna z najúspešnejších slovenských moderátoriek. Vlani tiež moderovala odovzdávanie filmových Českých levov, píše portál Stars24.


Dcéra diplomata a spisovateľa Jozefa Banáša strávila časť detstva vo východnom Berlíne, kde jej otec pracoval na československej ambasáde ako tlačový atašé. „Dali ma do škôlky, kde som nerozumela vôbec ničomu. Rodičia mi síce venovali nemčinu, ale za menšiu traumu,“ zverila sa pred tromi rokmi.

Rozpad spoločného štátu prežívala na ďalšom otcovom diplomatickom postu vo Viedni, odkiaľ sa rodina vrátila do Bratislavy, kde Adela vyštudovala gymnázium a neskôr kulturológiu.

Adopcia dieťaťa? Adela Banášová má veľké rodinné plány!
Adela Vinczeová v októbri oslávi okrúhle 40. narodeniny, mamičkou sa však stále ešte nestala. S manželom Viktorom ale premýšľajú o tom, že by to radi zmenili. Je v hre aj adopcia dieťaťa? Čítať ďalej
10 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Už na strednej škole začala pracovať v televízii, v 16 rokoch sa tiež dostala do finále súťaže modeliek Elite Model Look.

„Potom som začínala zvoľna moderovať, ale všetko to bolo na slovensku, čo má do Hollywoodu predsa len ďaleko. Vyhrala som konkurz do rádia a už to išlo,“ spomínala Vinczeová na začiatky svojej kariéry, v ktorej hrala dôležitú úlohu televízna humoristická relácia Sedem s.r.o Na špičku slovenskej scény sa dostala v roku 2004 vďaka moderovaniu súťaže Slovensko hľadá Superstar.

Nahá kampaň pre dobrú vec? Slávne hollywoodske tváre ukázali poprsie kvôli prezidentovi! (VIDEO)
Americké prezidentské voľby sa nezadržateľne blížia, tento rok sa však skôr než vo volebných miestnostiach budú odohrávať cez poštu. A pretože má každý štát vlastné pravidlá a nie každý im rozumie, rozhodli sa niektoré hviezdy showbiznisu upozorniť... Čítať ďalej
11 | 10 | 2020 | Timotej Dudka