Jiří Kajínek je influencer pre dôchodcov! Na Instagrame predáva bundy, topánky aj jedlo
16 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Bol takmer štvrť storočia vo väzení, napriek tomu sa dokázal Jiří Kajínek po svojom omilostení veľmi rýchlo aklimatizovať. Rýchlo sa zžil s touto dobou, kúpil si najnovší model vozidla Mercedes a založil si dokonca aj Instagram, skrz ktorý komunikuje so svojimi fanúšikmi, informuje portál Expres.


Ešte pred tromi rokmi bol trestancom, ktorý si odpykával doživotný trest za dvojnásobnú nájomnú vraždu, dnes je z neho influencer na Instagrame a youtuber.

Jiří Kajínek si na týchto dvoch platformách založil oficiálne účty, skrz ktoré komunikuje so svojimi fanúšikmi. Na YouTube má cez tridsať tisíc odberateľov a na Instagrame ho sleduje takmer rovnaký počet ľudí.



Aj Kajínek si veľmi rýchlo uvedomil silu svojej popularity a začal z nej ťažiť. Prečo by za niečo platil, keď to môže spomenúť na svojom Instagrame a dostať to zadarmo. Kajínek sa netají tým, že dostáva zadarmo topánky a oblečenie. Nedávno na svojom oficiálnom účte propagoval e-shop, od ktorého dostal bundu.

S reklamou sa nemaže. Kým mladí influenceri vymýšľajú rôzne metódy, ako svojich klientov propagovať, pritom nebyť otravní, Jirka si stúpne pred kameru a odrecituje, prečo by jeho sledujúci mali nakupovať v onom obchode. Čo na tom, že pôsobí ako robot.

A nebojí fušovať do fachu aj foodblogerom, aj keď pôsobí skôr ako Jiří Babica než Zdeněk Pohlreich. Sami sa pozrite na príspevky influencera Kajínka. Vo väzení ho bola skrátka škoda...

Čo robili v karanténe? Zagorová s Margitom majú veľké plány!
Obaja mali koronavírus a obaja museli byť v karanténe. Štefan Margita ju mohol tráviť doma, Hana Zagorová si chvíľu pobudla v nemocnici. Teraz už sú v poriadku a chystajú veľké veci, píše portál Šíp. Čítať ďalej
12 | 10 | 2020 | Timotej Dudka