Dokážem iba ležať a spať, desí ľudí Bartošová
16 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Ešte stihla odohrať premiéru muzikálu Kat Mydlář, potom sa jej však urobilo zle a nechala sa radšej otestovať na Covid-19. Speváčke Alžbete Bartošovej (28) vyšiel bohužiaľ test pozitívny. „Strácam čuch a chuť,“ cituje speváčku portál Aha!


To, že musia divadlá zavrieť, sa jej pochopiteľne nepáčilo. „Mrzí ma to. Je to nespravodlivé, že spievať sa nemá,“ povedala pre Aha! tesne pred prvou vlnou vládnych reštrikcií, kvôli ktorým stopli muzikály. Obnovená premiéra Kata Mydláře v Divadle Broadway tak bola vlastne jeho derniérou. Po tom, čo predstaviteľka Dorotky odohrala aj jednu reprízu, zistila, že je chorá.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/10/13/cvancarova-ako-slavna-adele-v-slzach-pre-zosnulu-makulku-%e2%80%a015/

„Prvé dni som mala teploty a kašeľ. Až skoro po týždni strácam čuch a už skoro necítim chuť jedla,“ priznala herečka, ktorá sa objavila aj v Modrom kóde. „Je to zvláštne ochorenie, jeden deň sa cítim takmer zdravá a druhý deň napríklad len ležím a spím,“ opísala muzikálová Kleopatra.

„Ja sama sa naozaj liečim a odpočívam najviac, ako to ide,“ dodala Bartošová, ktorá by sa mala objaviť aj v pripravovanom diele Láska nebeská.

Nepríjemný pohľad na Sandru Bullock: Neuveríte, ako ju odfotili na ulici! (FOTO)
Aj takú vyhlásenú krásku, akou je Sandra Bullock (56), ktorá za všetkých okolností chodí perfektne upravená, nachytali paparazzi zanedbanú, píše portál Aha! Čítať ďalej
13 | 10 | 2020 | Timotej Dudka