Pasteurova ušľachtilá vízia (Lawrence Kadish)
12 | 10 | 2020 I Diana Zaťková

Komentár Lawrenca Kadisha (Gatestone Institute)


"Nie sú to choroboplodné zárodky, o ktoré sa musíme starať. Je to náš vnútorný terén," upozornil svet Louis Pasteur .


Jeden z najväčších mikrobiológov v histórii nás všetkých stále varuje pred skutočným nebezpečenstvom v tejto ére politiky a pandémie. Je dôležité pozrieť sa ďalej ako na COVID a zistiť, čo skutočne ohrozuje budúcnosť Ameriky.

Je to komunistická Čína, zdroj COVIDu-19, krajina, ktorá si ako svoj cieľ otvorene stanovila globálnu nadvládu. Rovnako nebezpeční sú všetci, ktorí s Pekingom spolupracujú. Ich záujmy sa zameriavajú na lacnú pracovnú silu a trh s 1,5 miliardami spotrebiteľov. Títo sympatizanti si želajú pre svoj osobný zisk vymeniť budúcnosť našej demokracie. Spolupracujú s marxistickými komunistami!

Aj im musíme dávať zodpovednosť za to, že sú spolupáchateľmi tyranie a smrti viac ako 1 000 000 ľudí nakazených vírusom vyvezeným z Číny. Je to komunistická Čína, ktorá využije kohokoľvek a akékoľvek prostriedky na to, aby urobila z Ameriky mocnosť číslo 2.

Kim Čong-un tvrdí, že socializmus zachránil Severnú Kóreu pred Covid-19, pričom nebola infikovaná ani jedna osoba
Kim Čong-un pripísal socialistickému režimu údajnú ochranu Severokórejčanov pred pandémiou Covid-19 s tým, že v jeho krajine nebol zaregistrovaný ani jeden prípad koronavírusu, informuje portál RT. Čítať ďalej
11 | 10 | 2020 | Marek Molnár


Pasteurova ušľachtilá vízia je v príkrom rozpore s víziou zla, keď pripomína, že „hrdinov robia prekonané ťažkosti ... (a) ... je v silách človeka spôsobiť zmiznutie všetkých infekčných chorôb zo sveta."

Každý americký vlastenec musí dbať na Pasteura. Náš ústredný problém nie je o choroboplodných zárodkoch. Reč je o Číne a jej prisluhovačoch v zahraničí, ktorí sa snažia zničiť naše slobody a ovládnuť slobodný svet. Varovanie je jasné pre tých, ktorí sú dosť múdri, aby ho počuli. Je čas konať.

Lawrence Kadish je realitný developer, podnikateľ a zakladateľ a prezident Múzea amerického brnenia.

Dvaja ruskí poslanci si myslia, že vývojári prvej vakcíny proti Covid-19 na svete by mali byť ocenení Nobelovou cenou
Vývojári ruskej vakcíny proti koronavírusom by podľa dvoch ruských politikov mali byť nominovaní na Nobelovu cenu za vedu v roku 2021, informuje portál RT. Čítať ďalej
11 | 10 | 2020 | Marek Molnár