Je toto možné? Na chate Zuzany Čaputovej sa strhla divoká párty. Zasahovať museli aj policajti
11 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Párty sa konala v noci uprostred týždňa. Zasahovať museli aj policajti. Na žúrovanie uprostred noci upozornil nespokojný sused aj TV JOJ 


Na neoficiálnej párty zasahovali dokonca aj policajti, ktorí však svoj výjazd spočiatku zatajovali. Zarážajúce na celom incidente je, že sa odohral práve v čase, keď všetky autority vyzývajú na obozretnosť v súvislosti s pandémiou koronavírusu. Prezidentkina dcéra sa za incident síce neskôr ospravedlnila, ale...
Hlasná hudba aj svetelná šou

Z chaty na okraji lesa v okrese Pezinok sa v stredu večer ozývala do ďaleka hlasná hudba, prerušovaná výkrikmi zabávajúcich sa. Na prvý pohľad nič nezvyčajné, ak by však chata nepatrila Zuzane Čaputovej. Chata slovenskej prezidentky v Malých Karpatoch nestojí na samote. Niektorým susedom, ktorí v okolitých chatách bývajú natrvalo, nočná zábava, ktorá z nej vychádzala, mimoriadne prekážala.

„Bolo tam svetelná šou, ktoré vychádzalo priamo z okien. Bola tam hlasitá hudba, bola tam v podstate taká diskotéka. Bolo tam zhruba odhadujem okolo 10 - 15 ľudí,“ tvrdí sused Zuzany Čaputovej Karol Votava a dodáva, že po príchode z práce počkal do 22. hodiny. Zábava však pokračovala, a tak sa rozhodol konať. „Tým, že hluk neustával, tak som cez linku 158 zavolal štátnu políciu,“ dodáva sused Karol Votava.

Veštkyňa prezradila, kedy sa situácia zlepší a čo má robiť Matovič, Čaputová i Kollár
Veštkyňa Daniela Paculíková predpovedala pre portál Plus JEDEN DEŇ, čo nás počas druhej vlny epidémie nového koronavírusu ešte čaká a kedy sa vrátime k normálu. Svoje predpovede pripravila aj pre prezidentku Zuzanu Čaputovú, premiéra Igora Matoviča... Čítať ďalej
03 | 10 | 2020 | Natália Sollárová

Telefonát suseda na linku 158: 

Operátorka: Polícia Bratislava, prosím!
SUSED: Dobrý deň, Votava pri telefóne, Pezinok. Prosím vás pekne, ja by som chcel tuto v Pezinku hore na Slnečnom údolí, rušenie nočného kľudu.
Operátorka: Tam na nejakej chate?
SUSED: Na chate, áno vpravo na chate. Na Čaputovej chate. Čaputovej chate.
Operátorka: Akej Čaputovej?
SUSED: No však Zuzy Čaputovej.
Zarážajúce klamstvo polície

Bratislavskú políciu Televízia JOJ hneď na druhý deň kontaktovala s otázkami, či na chate prezidentky zasahovali. Zaujímali sme sa aj o návštevníkov, ktorí chatu v tom čase obývali. Odpoveď bola prinajmenšom zarážajúca. „Vo vami uvedenom prípade neevidujeme žiadne oznámenie,“ uvádza sa v stanovisku KR PZ Bratislava. Polícia tu ale zjavne klamala. Televízia JOJ totiž disponuje nahrávkou z telefonátu na tiesňovú linku, v ktorej operátorka avizuje, že hliadku k hlučnej chate posiela.
Pokračovanie telefonátu: 

Operátorka: My tam pošleme hliadku.
SUSED: Keď budete taká zlatá.
Operátorka: Dobre.
SUSED: Ďakujem pekne, lebo by som bol rád, keby sa to vyriešilo. Lebo to je jedno, či je to Zuza alebo nie Zuza. To je jedno kto to je, nie?
Operátorka: Však, samozrejme, je to jedno.

Ako si užíva dovolenku prezidentka Zuzana Čaputová? (foto)
Prezidentka SR Zuzana Čaputová trávi dovolenku v Tatrách. Čítať ďalej
25 | 07 | 2020 | Peter Haluza

Po dôkazoch zmena stanoviska

Keď však televízia bratislavskému krajskému riaditeľstvu doplnila, že disponuje nahrávkou telefonátu, vzápätí na to stanovisko prekvapujúco zmenili. „Na miesto sa okamžite dostavila hliadka policajného zboru, ktorá ale hodnovernosť tohto oznámenia nepotvrdila,“ informuje hovorkyňa KR PZ Bratislava Veronika Martiniaková. Ďalší deň predpoludním už hluk na chate nebol, televízia JOJ tam zastihli už len malú skupinku mladých ľudí, po zjavne prehýrenej noci. O nočnej zábave sa baviť nechcela. „Odíďte, odíďte. Nech si Čaputová fotí pred vlastným domom,“ hovorila návštevníčka chaty.

Prezidentka Zuzana Čaputová priznáva, že chata v Karpatoch je jej. Tvrdí, že na nočnej hlučnej zábave nebola. Chatu vraj využíva sporadicky, a v súčasnosti sa o ňu stará jej staršia dcéra, ktorá ju prenajíma. „Chata je vlastnícky moja, v mojom spoluvlastníctve. Prenajali sme ju staršej dcére, ktorá ju prevádzkuje ako ubytovacie zariadenie, ako samostatný subjekt. Viem, že návštevníci tam večer boli hluční, to je všetko, čo o tom viem,“ vysvetlila prezidentka Zuzana Čaputová.

TV JOJ sa podarilo spojiť aj s prezidentkinou staršou dcérou Leou. Tá potvrdila mamine slová. Hovorí, že sa na ubytovanie snaží vyberať tichých hostí, pripúšťa však, že sa jej to nepodarí vždy. Za nočný incident sa ospravedlnila. „Ospravedlňujem sa susedom za nevhodné správanie hostí, ktorí si našu chatu prenajali,“ povedala televízii cez telefón dcéra prezidentky Lea Čaputová.

Kramárova sexuálna kauza spustila šialenstvo: Zapojila sa aj prezidentka Čaputová!
Celé Slovensko sa ďalej zaoberá problematikou sexuálneho obťažovania, spúšťačom bola kauza Maroša Kramára (61). Zrazu vystupujú sa svedectvami desiatky žien, vrátane jeho hereckých kolegýň či hlavy štátu Zuzany Čaputovej (47), píše portál... Čítať ďalej
07 | 07 | 2020 | Timotej Dudka