Belousovová sa ostro pustila do Čaputovej. „PANI PREZIDENTKA KLAME?“
11 | 10 | 2020 I Petra Demková

Bývalú poslankyňu NRSR, Annu Belousovovú, nepresvedčilo vysvetlenie prezidentky Čaputovej k medializovanej informácii, že na chate, ktorá prezidentke patrí, sa konal cez týždeň bujarý večierok, pri ktorom sa rušil nočný kľud. Je presvedčená, že to bola párty prezidentkinej dcéry.


 Svoj rozhnevaný status začína hneď zostra a veľkými písmom: „PANI PREZIDENTKA KLAME?“

Status je reakciou na informácie, ktoré priniesla dňa 10.10.2020 TV JOJ. Redaktor Samuel Migaľ v reportáži informuje, že v strede týždňa sa na chate v Limbachu, ktorá patrí prezidentke SR, konala bujará párty, pri ktorej sa porušil nočný kľud a sused dokonca zavolal policajnú hliadku.

Zaujímavé bolo, že polícia výjazd poprela. Až po informáciách redaktora, že sused má o telefonáte dôkaz – nahrávku, polícia priznala, že hliadka skutočne na chate zasahovala. Prezidentka poprela, že by párty bola večierkom jej staršej dcéry a tvrdí, že chatu prenajímajú cudzím osobám, ktoré sú za nepríjemnosť zodpovedné.

Annu Belousovoú zarazilo na medializovanej informácii niekoľko vecí. V prvom rade to, že polícia zatĺkala výjazd. Belousovová je presvedčená, že polícia pracuje na báze príkazov a teda na zatĺkanie museli dostať príkaz.

Je toto možné? Na chate Zuzany Čaputovej sa strhla divoká párty. Zasahovať museli aj policajti
Párty sa konala v noci uprostred týždňa. Zasahovať museli aj policajti. Na žúrovanie uprostred noci upozornil nespokojný sused aj TV JOJ Čítať ďalej
11 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Bývalú predsedníčku SNS zaráža, že aj novinári aj bezpečnostní odborníci „zožrali aj s navijakom“ tvrdenie prezidentky, že ona, ani nikto z jej rodiny s problémom, ktorý nastal, nič nemá a že chata je na prenájom; a pýta sa, či je naša prezidentka s rodinou na tom finančne tak zle, že musí rodinný rozpočet dopĺňať prenájom chaty.

Belousovová sa pýta, či je vôbec takýto biznis prezidentky bezpečný a koľko to stojí našich daňových poplatníkov. Myslí si totiž, že by si predsa jej chatu „pokojne mohli prenajať celé zástupy špiónov a špióniek, ktorými sa to tu podľa nedávneho vyjadrenia ministra Naďa len tak hmýri“ a bolo by možné „porozhadzovať jej tam ploštice a iné "zariadenia" a získať kopu kompro materiálov na našu hlavičku štátu.“

Matovič nazval Fica idiotom, pre Smer je to vrchol drzosti a dôkaz premiérovej slabosti
Premiér Igor Matovič si vo svojom statuse k rekordnému nárastu prípadov opäť nebral servítku pred ústa. Bývalého predsedu vlády Roberta Fica nazval idiotom, opozičný Smer to nenechal bez odozvy. Vidí to tak, že Matovič zlyháva a je preto pod... Čítať ďalej
11 | 10 | 2020 | Natália Sollárová


A pokračuje: „ak by som uverila, že naozaj chatu, na ktorej "sporadicky" oddychuje Čaputová, jej dcéra prenajíma verejnosti, určite by pred každou návštevou prezidentky museli ľudia z Úradu na ochranu ústavných činiteľov vykonať kompletnú bezpečnostnú previerku tohto objektu.

Belousovová si myslí, že v tomto prípade by sme sa na biznis prezidentky vlastne všetci poskladali.

Nasleduje jasný odkaz bývalej poslankyne Národnej rady za SNS: „myslím si, že pani prezidentka klamala.“ Belousovová pokračuje domnienkou, že partička zlatej mládeže okolo prezidentkinej dcéry si urobila žúr a lož o prenájme mala zakryť arogantné správanie dcéry prezidentky.

Najbližšie dni možno ukážu pravdu.

Správanie koaličného partnera považujem za mimoriadne nezodpovedné, tvrdí premiér
Sú ľudia, ktorí sa ani v mimoriadne ťažkej situácii nevedia správať ako zodpovední politici. Na sociálnej sieti to napísal premiér Igor Matovič (OĽANO) po tom, ako nedeľné rokovanie ústredného krízového štábu opustil jeho koaličný partner –... Čítať ďalej
11 | 10 | 2020 | TASR