Jan Kraus to za epizódu s bývalým ministrom zdravotníctva pekne schytal!
10 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

V čele boja proti epidémii stál dlhú dobu Adam Vojtech, ktorý však z funkcie ministra odstúpil a mohol teda v tomto týždni navštíviť Show Jana Krausa. Reakcie na tento diel sú však prinajmenšom rozporuplné, píše portál Stars24.


Je otázkou, ako na novo vyhlásené opatrenia zareaguje Jan Kraus a či sa jeho talk show bude natáčať aj v nasledujúcich dvoch týždňoch. Zdá sa však, že po poslednej odvysielanej epizóde by si od relácie prinajmenšom niektorí ľudia aspoň na tých štrnásť dní oddýchli.

Herec a moderátor vzbudil kontroverziu tým, že si do relácie pozval bývalého českého ministra zdravotníctva Adama Vojtecha, ktorý okrem odpovedí na otázky predviedol svoje spevácke schopnosti. Vrásky na čele tým spravili najmä českému novinárovi a komikovi Luďkovi Stankovi.

„Poznám mnoho blbých nariadení štátu, napríklad dane!“ Jan Kraus prezrádza, ako znáša kritéria vlády
Jan Kraus sa vo svojej stredajšej show opäť vrátil k problematike koronavírusu. Česi by si podľa neho mali uvedomiť, že často žijú v určitej sociálnej bubline a že nie vždy je ich názor na túto zákernú chorobu skutočne pravdivý. Navyše poradil, ako... Čítať ďalej
01 | 10 | 2020 | Timotej Dudka


„Uprostred týchto s*ačiek vyrazil bývalý minister zdravotníctva ku Krausovi, kde pekne povtipkovali, potom aj zaspieval. Neviem, kto z nich preukázal menší zmysel pre realitu, a nechcem to súdiť. Ale mám jednu otázku - To už sa v tieto krajine všetci úplne po**ali?!“ Začudoval sa Staněk na Twitteri.

Jeden z diskutujúcich reagoval otázkou, či by mal Vojtěch stráviť zvyšok života v kláštore. „Za jeho prínos súčasnej situácii je kláštor výborný nápad! Rozjímanie, analýza vlastných rozhodnutí atď ... ideálne,“ konštatoval Staněk.

Nová drahá liečba z Ameriky: Hryca s leukémiou lieči doktorka, ktorá predĺžila život Gottovi!
Herec Andy Hryc (70) bol šesťdesiat dní v nemocnici, kde zvádzal ťažký boj s leukémiou. Momentálne je doma, ale liečba pokračuje. Dohliada naň lekárka, ktorá Karlovi Gottovi (†80) predĺžila život o dva roky, informuje portál... Čítať ďalej
10 | 10 | 2020 | Timotej Dudka