Hrozný príbeh troch kamarátov v Turecku. Neverili by ste, čo sa im stalo osudným
10 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Traja kamaráti odišli do Turecka dať si bieliť zuby. Jeden z nich zomrel a dvaja bojujú o život!


Výlet troch kamarátov do Turecka sa skočil tragédiou. Muži zo Severného Írska odišli na víkend do prístavného mesta Marmaris, kde chceli podstúpiť procedúru bielenia zubov. Jeden z mužov ale v sobotu zomrel, ďalší dvaja ležia v kritickom stave v nemocnici, informuje portál tvnoviny.sk. Zatiaľ nie je jasné, čo bolo príčinou nešťastia, uviedol Daily Mail a príčinu tragédie vyšetruje polícia.
Jeden je mŕtvy, dvaja sú v kóme

Declan Carson, Aaron Callaghan a Richard Molloy chceli ušetriť nejaké peniaze, keďže bielenie zubov nie je vo Veľkej Británii lacné. Rozhodli sa, že procedúru podstúpia v zahraničí. Vybrali si Turecko, kde chceli navyše stráviť pekný víkend. Z turistickej destinácie ale prišla šokujúca správa. Richard Molloy (†33) zomrel, jeho kamaráti Carson a Callaghan sú v kóme a v nemocnici bojujú o život. Miestne médiá uviedli, že mužov našli v ich hotelovej izbe. Jeden z nich sa doplazil pre pomoc.

Pokazená špionáž alebo tragická nehoda? Taliansko vyšetruje záhadnú smrť ruskej modelky neďaleko základne NATO
Talianska polícia vypočúvala britského fotografa v súvislosti s utopením ruskej modelky na Sardínii minulý víkend. Galina Fedorová pózovala blízko hlavnej základne NATO na talianskom ostrove, informuje portál RT. Čítať ďalej
12 | 09 | 2020 | Marek Molnár

Užili pred zákrokom niečo?

Čo sa v izbe stalo zatiaľ nie je jasné, lebo prípad vyšetrujú kriminalisti. Médiá ale uviedli, že mužom mohla byť pred dentistickým zákrokom podaná neznáma látka. Nevylučuje sa ani možnosť, že trojica sama požila nelegálne látky, ktoré s procedúrou nesúvisia. Vyšetrovatelia pátrajú po zubárovi, ktorý im mal bielenie zubov vykonať.

Turecko je vyhlásené svojím „zdravotníckym turizmom“. Do krajiny prichádzajú ľudia z celého sveta, aby ušetrili na zubárskych zákrokoch. Obrovský dopyt po lacnejších procedúrach ale môžu zneužívať podvodníci či nedostatočne kvalifikovaní zdravotníci. Či išlo aj v tomto prípade o podobný scenár podľa portálu tvnoviny.sk zisťuje polícia.

V Číne sa objavil smrteľný vírus prenášaný kliešťami, ktorý doteraz zabil 7 ľudí
Ak by nám nestačil Covid-19, tak čínski lekári varujú, že ich krajina je ohrozená ďalším vírusom. Infekcia prechádza kliešťovým uhryznutím, ale podľa odborníkov môže byť prenášaná aj medzi ľuďmi, informuje portál RT. Čítať ďalej
09 | 08 | 2020 | Marek Molnár