Dráma v Teleráne: Vyplašený kôň zvalil Kvetku Horváthovú! Zasahoval aj kameraman
09 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Počas priameho prenosu môže dôjsť k situáciám, ktoré nikto nečaká a hlavne sa nedajú vystrihnúť. To na vlastnej koži zažila moderátorka Kvetka Horváthová (43), keď ju v priebehu reportáže na zem zvalil splašený kôň, píše portál Blesk.


V pondelkovom Teleráne prezentovali šport s názvom voltiži, teda gymnastiku na koňoch. Keď sa moderátori rannej relácie Kvetka Horváthová s Tomášom Juríčkom rozprávali s bývalým farmárom Michalom Migajdom Gajdošechom, počas rozhovoru nečakane prešlo po ceste nákladné auto veľkou rýchlosťou. To koňa, ktorý stál vedľa nich, vyplašilo, vrazil do moderátorov a bývalého farmára aj Kvetku zvalil na zem!



Kameraman v šoku odhodil kameru a diváci videli iba záber na zem, počuli paniku a vystrašené otázky.

„Preboha, si v poriadku?“ Kričal bývalý farmár a odskočil nabok. ,,Fíha, som v poriadku, ale zľakla som sa, ale koník asi viac. Som však stále otrasená,“ boli prvé slová šokovanej moderátorky, ktorú v štúdiu ihneď ošetrili.

„Ja si len pamätám, že v tej chvíli išlo po ceste nákladné vozidlo. Možno preto sa splašil. Zrazu som dostala náraz do chrbta a spolu s vecami a kamerou som letela na zem. Roztrasenú a vyľakanú ma zdvíhali zo zeme. Našťastie sa mi nič nestalo. Mám len boľavý, opuchnutý a fialový členok. Tak si prikladám na nohu ľad a už mám pripravenú octanovú masť s elastickým obväzom... Nakoniec sme sa s kolegami zasmiali, že som si na vlastnej koži zažila vetu -⁠ najhoršia je zrážka s koňom,“ dodala neskôr Kvetka.

Dara Rolins uchvátila fanúšikov: Pochvala od bývalej prvej dámy Havlovej!
Dara Rolins má na svoj vek výbornú postavu, ktorou sa vie aj pochváliť, čo fanúšikovia pochopiteľne vedia oceniť. Teraz sa však speváčka dočkala pochvaly dokonca aj od bývalej prvej dámy ČR, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
06 | 10 | 2020 | Timotej Dudka