Zvláštne fóbie a záľuby Karla Gotta: Toto tajil pred verejnosťou dlhé roky!
08 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Strachy, o ktorých nehovoril a lásky, ktoré tajil. Karel Gott si do hrobu odniesol veľa tajomstiev. Čo ste o ňom možno ani netušili?


Ako píše portál Šíp, Karel Gott svojich priaznivcov miloval a príliš vecí im netajil. Niektoré si ale predsa len nechával pre seba. Bizarnými záľubami sa totiž neoplatí chváliť. Mohli by na neho vrhať zlé svetlo.

Jedna ale predsa len vyliezla na povrch. Rodina Karla Gotta má vlastnú hrobku v Újezde u Svätého Kríža. Majster mal k dedinke na západe Čiech silnú väzbu a rád o nej hovoril. Raz sa preriekol, že inšpiráciou k maľovaniu, čo bolo jeho koníčkom, sú pre neho pohreby.

Milovník pohrebov


„Dojímalo ma to a vždy som túžil utešovať pozostalých. Keď dlho nikto nezomrel, našiel som si zabitú mačku alebo zmrznutú vranu a vystrojil som jej slávnu poslednú cestu,“ prezradil portálu Novinky.cz.

Peter Nagy po rokoch prezradil, čo mu raz zašepkal Karel Gott: Je to pikantné!
Peter Nagy je jeden z mála slovenských spevákov, ktorým sa podarilo poraziť legendárneho Karla Gotta v ankete Zlatý slávik. Rodák z Prešova po rokoch prezradil, akú pikantnosť mu raz Majster zašepkal do ucha, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
05 | 10 | 2020 | Timotej Dudka

Nikdy nepoužil pražské metro


Ďalšou zaujímavosťou je, že Karel Gott nikdy nejazdil pražským metrom. Hromadná doprava nebola nič pre neho. Čo mu ale nevadilo, bolo chodiť po Prahe pešo. Stavíme sa, že dlhý úsek nikdy neušiel, keďže ho stále zastavovali jeho priaznivci.

Najradšej spieval v kúpeľni


Ak sa mu niekde dobre trénovalo, bolo to v kúpeľni. „Je tam skvelá akustika a hlavne tým cvičením nezaťažuje nikoho vo svojom okolí,“ povedal kedysi. Pre neho to bolo skrátka ideálne miesto na hlasovú rehabilitáciu.

Odvrátená tvár slávy Karla Gotta: „Zaplať 3 milióny, lebo ťa zabijem!“
Nebol len oslavovanou hviezdou, okúsil aj tienistú stránku popularity! Napríklad keď mu neznámy vydierač kázal zložiť 3 milióny korún na odpočívadle, inak ho zlikviduje. Karel Gott (†80), od ktorého smrti uplynul rok, bol terčom vydierania. Alebo... Čítať ďalej
04 | 10 | 2020 | Timotej Dudka

Spoluvlastnil časopis


Svojho času bol spolumajiteľom hudobného časopisu Melodie. Nie náhodu bol mnohokrát na obálke on sám. V mesačníku ste sa dočítali predovšetkým, kto je úspešný v českom rybníčku. Na kritiku človek narazil málokedy.

Malý princ. Ten bol jeho


Čo sa týka literárnych diel, vždy mal slabosť pre Malého princa, ktorý ho vo všeličom inšpiroval. Rád sa ale začítal aj do klasických mayoviek alebo verneovek.

Manželka Haberu sa päťdesiatky nebojí: Peštová ukazuje skvostné krivky v spodnom prádle! (VIDEO)
Päťdesiatka klope na dvere a topmodelka Daniela Peštová (49) ju môže privítať s otvorenou náručou. Nemá sa totiž čoho báť. Jej telo čerstvej dvadsiatky žiadne pol storočia netrápi, veď sa pozrite, čo skrýva pod červeným zvrškom, píše portál... Čítať ďalej
07 | 10 | 2020 | Timotej Dudka