Chodiaca reklama na zbrojovku - Peter Pellegrini
08 | 10 | 2020 I Ivan Brožík

Na prvý pohľad "bondovsky" vyzerajúci sympaťák, na druhý už zamyslenie - smie verejne činný politik takto okato propagovať súkromnú firmu?


"Pellegrini vás zdraví s logom firmy zbrojára Strnada. Hovorí, že je to len náhoda." Informuje portál dennikn.sk. A pripomína, že "podnikateľovi z Česka sa darilo, keď boli premiérmi Fico i Pellegrini."

To bolo rečí, že za Hlasom, teda SMERom 2.0 nie sú oligarchovia! Zdá sa, že všetko je po starom ako v materskej strane. "Bývalý premiér sa teraz chváli fotkou v leteckej bunde s logom firmy Slovak Training Academy, čo je letecká škola z Košíc, ktorá patrí do portfólia zbrojárskeho holdingu jedného z najbohatších Čechov Jaroslava Strnada. Školu viedol pred dvoma rokmi známy manažér Marián Goga." - Informuje dennikn.sk.

Peter Tóth prehovoril prvý krát od oslobodzujúceho rozsudku Kočnera a Zsuzsovej
Senát Ruženy Sabovej podľa Petra Tótha prepadol z logiky, k vyhodnocovaniu dôkazov pristupoval povrchne a uvažoval nekonzistentne. O detailoch bude verejnosť informovať prostredníctvom svojej knihy, ktorá bude onedlho v predaji. Čítať ďalej
07 | 10 | 2020 | Petra Demková


Podľa portálu "predseda strany Hlas zverejnil štúdiovú fotku pri príležitosti svojich 45. narodenín. Logo Strnadovej firmy na rukáve bundy s menovkou P. Pellegrini pôsobí podobne, ako keby sa Robert Fico ukázal na Facebooku v mikine s logom Váhostavu Juraja Širokého alebo Bonulu rodiny Bödörovcov."

Foto - reprofoto FB Peter Pellegrini


„Fotka, o ktorej hovoríte, je z jesene minulého roka (Pellegrini bol vtedy premiér, pozn. red. dennikn.sk). Dovolil som si na fotení obliecť sa do bundy, ktorú som dostal pred mnohými rokmi, už si ani nepamätám od koho,“ odpísal bývalý premiér k bunde zjavne zhotovenej na mieru pre neho.

„Je to kus oblečenia, ktorý rád nosím, žiadnu ďalšiu symboliku v ňom netreba hľadať.“ Všetko ostatné sú podľa Pellegriniho len konšpirácie, ktoré dôrazne odmieta. Na otázky dennika N, či majú Strnadovci vplyv na stranu Hlas a jej financovanie alebo či sa s nimi pozná osobne, odpovedá všeobecne: „Financovanie strany bude také, ako sme povedali veľakrát – transparentné, a budeme o ňom informovať v najbližších týždňoch,“ odpísal Pellegrini.

Nie bez zaujímavosti je dodatok článku "štát platí súkromnej firme Slovak Training Academy za výcvik pilotov vrtuľníkov a leteckých mechanikov. Keď spúšťala kurzy v roku 2017, otváral ich osobne Fico".

Za Pellegriniho vlády využívali ministerstvá predražené služby, tvrdí Matovič
Za vlády Petra Pellegriniho využívali ministerstvá niekoľkonásobne predražené služby. Na dnešnej tlačovej konferencií o tom informovali predseda vlády Igor Matovič a minister životného prostredia Ján Budaj (obaja OĽaNO). Podľa premiéra platilo... Čítať ďalej
17 | 08 | 2020 | SITA