(AKTUALIZOVANÉ): NAKA zasahuje na MsÚ vo Vysokých Tatrách
07 | 10 | 2020 I Imrich Kovačič

Ozbrojení príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) dnes vtrhli na Mestský úrad v Starom Smokovci. Úrad je zamknutý, zamestnanci nesmú opustiť budovu, ktorú dookola strážia ozbrojenci. Časť policajtov obsadila aj mestský ôpodnik Verejnoprospešných služieb VPS.


Polícia a ani Mestský úrad vo Vysokých Tatrách neposkytli médiám zatiaľ žiadne podrobnosti. O zásahu nie sú informovaní ani miestni poslanci.

NAKA vo Vysokých Tatrách zasahovala ešte vlani počas akcie "Anakonda".

Správu sme aktualizovali o vydanie agentúry TASR dňa 7.10.2020 o 17:15

Vo Vysokých Tatrách zasahovala od stredy rána Národná kriminálna agentúra (NAKA). Ide o akciu s krycím názvom Parking. Informujú o tom policajti na sociálnej sieti s tým, že vykonali zaisťovacie úkony vo veci zločinu porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku.



„Prehľadali sme priestory Mestského úradu Vysoké Tatry a priestory dvoch firiem vo vzťahu k úradu. Zaistili sme účtovné doklady, potrebné pre ďalšie trestné konania. Osoby sme nezadržali,“ priblížila polícia. Viac informácií k prípadu podľa nej nie je možné poskytnúť, aby nedošlo k sťaženiu alebo zmareniu objasnenia a vyšetrovanej veci..

MIMORIADNE: NAKA zasahuje na mestskom úrade vo Vysokých Tatrách
28 | 11 | 2019 | Imrich Kovačič / TASR