Peter Nagy po rokoch prezradil, čo mu raz zašepkal Karel Gott: Je to pikantné!
05 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Peter Nagy je jeden z mála slovenských spevákov, ktorým sa podarilo poraziť legendárneho Karla Gotta v ankete Zlatý slávik. Rodák z Prešova po rokoch prezradil, akú pikantnosť mu raz Majster zašepkal do ucha, informuje portál Stars24.


Smrť vlani v októbri definitívne ukončila desiatky rokov úspešnej kariéry Karla Gotta (†80), ktorá bola orámovaná veľkým množstvom úspechov a ocenení. Nad všetkým ostatným vyčnieva predovšetkým jeho úspech v ankete Zlatý slávik.

V nej ho za celé roky porazilo len pár vyvolených a v dobách spoločného štátu sa to podarilo len niekoľkým slovenským hudobníkom. V roku 1985 napríklad kraľoval Peter Nagy, ktorý teraz na Majstra zaspomínal.

Peter Nagy sa priznal: Toto mu spôsobil koronavírus!
Slávny spevák a hudobník Peter Nagy sa musel podobne ako zvyšok ďalších umelcov rozlúčiť s vystupovaním. Na rozdiel od niektorých kolegov mu však Covid-19 zasadil hneď niekoľkonásobnou ranu, píše portál Stars24. Čítať ďalej
25 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Autora hitov ako Poďme sa zachrániť alebo Aj tak sme stále frajeri mrzí, že on ani ďalší speváci nemali možnosť Gottovi zaspievať k posledným narodeninám. „Karlovi som hral na 60. aj 70. narodeninách. Tá osemdesiatka, žiaľ, už nevyšla,“ povedal Novému Času žalostne.

„Vystúpenie som bral ako poďakovanie za to, že mi kedysi s úsmevom pripínal odznak Zlatého slávika. A keď mi ho v Lucerne pripínal, tak polohlasom povedal: Gratulujem, Peter, teraz budeš mať ženských, koľko chceš. Karel mal veľký zmysel pre humor a humor aj miloval,“ dodal Nagy.

Odvrátená tvár slávy Karla Gotta: „Zaplať 3 milióny, lebo ťa zabijem!“
Nebol len oslavovanou hviezdou, okúsil aj tienistú stránku popularity! Napríklad keď mu neznámy vydierač kázal zložiť 3 milióny korún na odpočívadle, inak ho zlikviduje. Karel Gott (†80), od ktorého smrti uplynul rok, bol terčom vydierania. Alebo... Čítať ďalej
04 | 10 | 2020 | Timotej Dudka