Novopečení rodičia Majk Spirit s manželkou odtajnili bývanie: Tu spinká ich princezná!
04 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Prvý októbrový deň privítal rapper Majk Spirit (36) so svojou manželkou Mariou do rodiny dcérku Ariu. Dievčatko s krásnym netradičným menom si bude bývať ako princeznička. Pyšní rodičia ukázali „krémovu izbičku“ najmenšej „Dušičky“ ktorá je v súlade s interiérom celého domu, píše portál Blesk.


Radostnú správu zdieľal Spirit na svojej sieti. „Aria Dušička prišla na svet dnes 1.10.2020 o 08:18 ráno v Bratislave. Je zdravá a krásna a váži 3820 gramov. Mama je v poriadku a otec je šťastný. Najkrajšie ráno v mojom živote,“ napísal k fotografii s ručičkou svojej dcérky. Hoci je rapper zástancom ochrany súkromia a sociálne siete využíva viac-menej na propagáciu muziky, tentoraz s fanúšikmi zdieľal svoje bývanie, ktoré posledné mesiace pracne zariaďoval.



Zdroj: Instagram (@majkspirit)


Na jednej zo zverejnených fotografií je manželská dvojica, ešte pred narodením dcéry, v obývacej izbe. Tá je zladená do jemných tónov, ktorým vládne krémovo biela, béžová a svetlo šedá. Gauč je vo farebnej harmónii s huňatým kobercom a lampa pomaly splýva so závesmi za ňou.

Okrem miesta, v ktorom trávia najviac času, ukázali Spirit s manželkou aj pripravenú izbičku pre Ariu. A tá taktiež lahodí oku - krémové sfarbenie všetkého vybavenia vrátane hračiek pre dcéru len potvrdzuje nežnosť a lásku, ktorú k dcérke cítia.

 

Majk Spirit sa ale má! Jeho snúbenica ukázala nové fotky zo „svadby“
Od tajnej rodinnej veselice rappera Majka Spirita (35) a Marie Dušičky (32), na ktorej oslávili ešte tajnejšie zosobášenie na matrike, uplynul mesiac. Teraz sa hudobníkova novomanželka pochválila ďalšou sériou nádherných okamihov z dňa, ktorý im... Čítať ďalej
20 | 08 | 2020 | Timotej Dudka