Hrôza v živom vysielaní: Exmanžel polial vlogerku benzínom a zapáli!
04 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Vlogerku exmanžel polial benzínom a zapálil počas jej živého vysielania.  Známa čínska influencerka Lamu pri tom utrpela vážne popáleniny a zomrela.


Populárna čínska vlogerka a influencerka zomrela na následky ťažkých popálenín po tom, ako ju jej exmanžel počas jej živého vysielania polial benzínom a zapálil, podľa portálu tvnoviny.sk to uviedla britská BBC. Žena utrpela popáleniny na 90 % tela a po dvoch týždňoch od útoku v nemocnici zomrela.

Hrôza: Krásnu tanečnicu naporcioval otec nožom na kebab! Do väzenia ale nechcel, bál sa koronavírusu
Rodinná hádka sa skončila veľkou tragédiou. Mladá Didem Usluová († 32) brutálne zomrela rukou vlastného otca, keď vraj domov prišla opitá, hádala sa a hovorila vulgárne. Čítať ďalej
01 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Smrť po brutálnom útoku

Lamu (†30) bola známa najmä na sociálnej sieti Douyin, čo je čínsky ekvivalent k TikTok a mala tisícky sledovateľov. Brutálny útok na jej osobu vyvolal v celej krajine obrovský ohlas a na sociálnych sieťach podnietil ľudí k tomu, aby sa vyjadrili k násiliu páchanom na ženách.

Vlogerka zverejňovala veselé videá zo života na vidieku a podporovala nenosenie make-upu. Jej posledný príspevok je zo 14. septembra, ale krátko po začatí sa prerušil. Do domu influencerky totiž násilne vnikol jej exmanžel, ktorý bol ozbrojený nožom a v ruke držal aj kanister s benzínom. Svoju exmanželku vzápätí napadol s cieľom zabiť ju.
Pomoc rodine od fanúšikov

Po útoku Lamu previezli do nemocnice, kde o svoj život bojovala dva týždne. Vážnym zraneniam však 30. septembra podľahla. Jej rodina je zdrvená a fanúšikovia vlogerky pre nich vyzbierali viac ako milión jüanov (125-tisíc eur). Po tragédii vyšlo najavo, že Lamu bola v manželstve obeťou domáceho násilia. Rozviedla sa iba začiatkom tohto roka a zostali po nej dve deti. Páchateľa podľa portálu tvnoviny.sk polícia zadržala a obvinila z vraždy.

Šialený čin: Otec piatich dievčatiek rozpáral manželke brucho aby zistil, či čaká chlapca!
Skutok ako zo zlého hororu spáchal uplynulý víkend muž, médiám známy len pod menom Pannalal. Otec piatich dievčatiek rozrezal manželke (35) brucho iba pre to, že chcel túžobne zistiť, či jeho šieste dieťa bude konečne chlapec! Čítať ďalej
24 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.