Vojna bývalej a súčasnej manželky Trumpa: Ivana sa obula do Melanie!
03 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Americké voľby sú za dverami, a tak nie je divu, že je každá pomoc vplyvných pre súčasného prezidenta Donalda Trumpa (74) vítaná. Zvlášť ak ide o bývalú manželku Ivanu (71), ktorá ho verejne podporila v britskej talk show Loose Women, informuje portál Ahaonline.


Vo virtuálnej talk show sa Trumpová (rodená Zelníčková v Československu) zverila, ako sa stavia k prezidentskému postu svojho bývalého manžela a či by mal mať jej podporu pri týchto voľbách. „Som na neho veľmi pyšná, predsa len bol mojím manželom pätnásť rokov, prajem mu len to najlepšie. Odvádza skvelú prácu, verí v rovnaké veci ako ja,“ spomenula Ivana. Hoci sa ich vzťah neuzavrel v dobrom, teraz spolu komunikujú v priateľskom duchu a ako podnikatelia spolu preberajú i ekonomické otázky.

Nelegálni migranti kradnú a znásilňujú ženy, vyhlásila Ivana Trumpová
Bývalá manželka prezidenta Spojených štátov Donalda Trumpa (74) Ivana Trumpová (71), rodená Zelníčková, v aktuálnom rozhovore pre britskú televíznu stanicu ITV vyhlásila, že nelegálni migranti v Amerike kradnú a znásilňujú ženy, informuje portál i... Čítať ďalej
16 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


To isté sa však nedá povedať o jej prístupe k prvej dáme Melanii Trumpovej (50). „Nie som si istá, či ako prvá dáma odvádza dobrú prácu, zdá sa byť príliš tichá. Ale do súkromného života im nehovorím. Neriešim jeho bývalé či terajšie vzťahy. Ak mám čo povedať, hovorím priamo s prezidentom, či už o deťoch alebo o ekonomických záležitostiach,“ priznala Ivana.

Počas rozhovoru došlo aj na jej dcéru Ivanku (38), ktorú si dokáže predstaviť ako prvú prezidentku Spojených štátov amerických. „Odvádza neskutočnú prácu, v Bielom dome je každý deň po boku svojho otca, je neobyčajne múdra a myslím si, že by sa sama mohla jedného dňa stať prezidentkou,“ uzavrela rozhovor Ivana.

Donald Trump aj s prvou dámou sú pozitívni na Covid-19
Americký prezident Donald Trump potvrdil, že on aj prvá dáma Melania Trumpová mali pozitívny test na koronavírus, len niekoľko hodín po tom, čo sa dozvedeli, že chorobu utrpel vysoký asistent. Čítať ďalej
02 | 10 | 2020 | Imrich Kovačič