Pri zásahu proti dílerom drog polícia zadržala štyri osoby
03 | 10 | 2020 I SITA

Polícia pri zásahu proti dílerom drog zadržala štyri osoby, dôkazný materiál aj kryštalické látky či rôzne pomôcky k užívaniu drog.


V tlačovej správe o tom informovala hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Lucia Mihalíková s tým, že tri osoby, jedného muža a dve ženy, už vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

„Obvinenému M.D. z Bratislavy, obvinenej L.H. z okresu Prievidza a M.I. z Malinova hrozí v prípade preukázania viny pred súdom trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov," informovala Mihalíková.

Podľa doterajšieho vyšetrovania mali omamné látky obvinení zadovažovať a prechovávať v záhradnej chatke v záhradkárskej oblasti Žabí Majer, v záhradnej chatke na Bojníckej ulici, ale aj v byte v Petržalke a Pezinku. Omamné látky mali následne prostredníctvom ďalších osôb distribuovať užívateľom drog na území celého Bratislavského kraja.

Obvinenú Alenu Zsuzsovú previezli do novej väznice. Čo tam na ňu čaká?
Z leopoldovskej väznice ju umiestnili do prešovskej a navyše je celý deň sama. Nikto ju ešte nenavštívil a stále je pod kontrolou. Čítať ďalej
03 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.