Hviezda Tváre Jordan Haj ukázal exotického otca! Mrazivá spoveď o jeho úmrtí
03 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Muzikant a partner Emy Smetany (32) Jordan Haj 1. októbra oslávil 32. narodeniny. Na sociálnu sieť umiestnil fotky svojich rodičov. Dnes už žije len mamička, otec Massaud Haj Hossein zomrel po troch rokoch v kóme, informuje portál Blesk. 


To, že Jordanovi v krvi prúdi exotická krv, je jasné na prvý pohľad. Mamička je Češka, ale otec bol Izraelčan arabského pôvodu. Rodičia sa stretli na štúdiách medicíny, po absolutóriu plánovali presun do Izraela, hnutím osudu ale zostali dlhšie, a tak syn vyrastal v Karlových Varoch a až v deviatich rokoch sa všetci presťahovali do Izraela.

„Mama mala sľúbený Tel Aviv, otec ale dostal prácu v Nazarete. A neskôr sme sa presťahovali na sever do Akka,“ uviedol v rozhovore pre magazin.aktualne.cz Jordan. Nezvyčajné meno dostal od českého deda Vladimíra, ktorý bol vášnivým fanúšikom basketbalu Michaela Jordana.

Zosnulého otca Jordana môžete vidieť posunutím šípky vpravo nižšie v príspevku.




„Počas dospievania ma to celkom štvalo, pretože som miloval Michaela Jacksona. Radšej by som bol Jackson ako Jordan,“ smeje sa muzikant, ktorý sa po gymnáziu presťahoval do Česka. Pomohol k tomu aj fakt, že nechcel nastúpiť do armády.

Podobne ako Jiří Smetana, otec Emy, predčasne odišiel aj spevákov otec Massaud Haj Hossein. „Všetko sa to stalo hrozne rýchlo, obom dôsledkom predchádzal stav vigilnej kómy. Môj otec ležal tri roky v kóme v Izraeli, Jiří rok a pol tu v Prahe,“ spomína na ťažké obdobie, počas ktorého sa chodili pozerať na človeka, ku ktorému môžete hovoriť, ale už vás zrejme nepočuje.

Otec Emy Smetany zomrel na Štedrý večer v roku 2016 a týždeň pred jeho skonom 16. decembra, čo je aj deň jeho narodenín, sa narodila ich dcéra Lennon. Dátum pôrodu dcéry nie je náhoda, Ema si ho vybrala, pretože rodila cisárskym rezom.

„Poznám mnoho blbých nariadení štátu, napríklad dane!“ Jan Kraus prezrádza, ako znáša kritéria vlády
Jan Kraus sa vo svojej stredajšej show opäť vrátil k problematike koronavírusu. Česi by si podľa neho mali uvedomiť, že často žijú v určitej sociálnej bubline a že nie vždy je ich názor na túto zákernú chorobu skutočne pravdivý. Navyše poradil, ako... Čítať ďalej
01 | 10 | 2020 | Timotej Dudka