Babička s dvomi vnúčatami uhoreli v dome: Zo správy obvinenej tesne pred požiarom behá po chrbte mráz
03 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Ženu z Michiganu obvinili z naozaj ohavného činu. Podľa vyšetrovateľov mala založiť oheň, ktorý zabil matku jej priateľa a dvoch mladých synovcov.


Abbieana Williams (21) je obvinená zo zabitia Melissy Westenovej a jej dvoch vnukov, Aston Griffina (†8)  a Jesseho Klina (†4). Abbieana je momentálne vo väzbe a je obvinená z troch vrážd a z podpaľačstva prvého stupňa, informuje webový portál cas.sk, ktorý prevzal informáciu z webu people.com.
Mrazivý telefonát neznámemu

Mladá žena sa hnevala na svojho priateľa, pretože si myslela, že ju podvádza. Jej kamarát povedal polícii, že Abbieanu vysadil na mieste, kde sa tragédia ešte 3. septembra stala, čo bola noc požiaru. Počas jazdy autom sa Abbieana s niekým rozprávala. „Dúfam, že tvojej mame sa bude páčiť, keď ju upália zaživa“, mala povedať do telefónu.

Sused dosvedčil polícii, že videl ženu, neskôr identifikovanú ako Abbieana, ako chodí po okolí. Okolo 23:20 hod mala požiadať susedku, či si môže požičať zapaľovač. Oheň v dome vypukol o necelé štyri minúty neskôr.

Hrôza: Krásnu tanečnicu naporcioval otec nožom na kebab! Do väzenia ale nechcel, bál sa koronavírusu
Rodinná hádka sa skončila veľkou tragédiou. Mladá Didem Usluová († 32) brutálne zomrela rukou vlastného otca, keď vraj domov prišla opitá, hádala sa a hovorila vulgárne. Čítať ďalej
01 | 10 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Desivá sms správa pred požiarom

Kamerové zábery z domu susedov zachytávajú zvuk rozbitia skla o 23:24 hod. Rovnaké video zachytáva ženu, ktorá kráča tam a späť po Elizabeth Street medzi 23:25 a 23:38 hod. Williamsová mala poslať svojmu priateľovi desivú esemesku tesne predtým, ako zapálila požiar. „Som pred domom tvojej mamy. Dúfam, že tvojej mame sa bude páčiť, keď ju upália zaživa.“

Hasiči boli privolaní asi o 23:45 hod, lenže po ich príchode bol už dom pohltený plameňmi. Abbieana Williamsová sa vyjadrila, že ho nezapálila a ani nebola na mieste činu. Jej matka je presvedčená, že jej dcéra je nevinná, že nie je násilná a že by to dokázal test na detektore lži, píše v samom závere portál čas.sk.

Šialený čin: Otec piatich dievčatiek rozpáral manželke brucho aby zistil, či čaká chlapca!
Skutok ako zo zlého hororu spáchal uplynulý víkend muž, médiám známy len pod menom Pannalal. Otec piatich dievčatiek rozrezal manželke (35) brucho iba pre to, že chcel túžobne zistiť, či jeho šieste dieťa bude konečne chlapec! Čítať ďalej
24 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.