Hrôza: Krásnu tanečnicu naporcioval otec nožom na kebab! Do väzenia ale nechcel, bál sa koronavírusu
01 | 10 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Rodinná hádka sa skončila veľkou tragédiou. Mladá Didem Usluová († 32) brutálne zomrela rukou vlastného otca, keď vraj domov prišla opitá, hádala sa a hovorila vulgárne. 


Kúsky tela Didem sa našli až pár týždňov po vražde roznesené po miestnom lese, informuje o brutálnom čine český portál blesk.cz. Matku, ktorá všetko videla a nič nenahlásila, nakoniec prepustili. Muž sa pred súdom bránil, že za mrežami chytí Covid-19 a nech ho tam radšej neposielajú.

Uslu sa vypočutia kvôli epidémii koronavírusu zúčastnil prostredníctvom videohovoru. Svojim poukazovaním na chabé zdravie ale brutálny vrah súd neobmäkčil a z basy sa ešte dlho nepozrie von. Za šokujúce vraždu dcéry totiž súd poslal Turka Hasana za jeho čin do väzenia na 24 rokov.

Ohavná vražda: Otec odrezal spiacej dcére hlavu kosákom, dostal iba deväť rokov väzenia
Celý svet obletela pre väčšinu civilizovaných ľudí ťažko predstaviteľná správa o šialenej vražde. Iránec zabil svoju 14-ročnú dcéru, aby očistil česť svojej rodiny. Keď dievča spala, otec jej v jej izbe odrezal hlavu kosákom. Za tento čin teraz... Čítať ďalej
30 | 08 | 2020 | Timotej Dudka

Namiesto upokojenia vražda

Neuveriteľný prípad sa stal 14. decembra 2018. Usluova krásna dcéra Didem sa živila ako brušná tanečnica v regióne Kesan v severozápadnej časti Turecka. Často vystupovala na rôznych oslavách, večierkoch a na iných akciách.

Jedného večera však prišla domov neskoro v noci v podguráženom stave. V opitosti mala sprosto urážať matku, proti čomu sa ohradil jej otec Hasan a dostal sa s dcérou do prudkej hádky. Chcel vraj po Didem iba to, aby prejavovala voči matke väčší rešpekt a správala sa slušne. Hádka ale namiesto upokojenia stále gradovala. „A potom mi praskli nervy,“ povedal podľa českého Blesku otec na súde.

Šialený čin: Otec piatich dievčatiek rozpáral manželke brucho aby zistil, či čaká chlapca!
Skutok ako zo zlého hororu spáchal uplynulý víkend muž, médiám známy len pod menom Pannalal. Otec piatich dievčatiek rozrezal manželke (35) brucho iba pre to, že chcel túžobne zistiť, či jeho šieste dieťa bude konečne chlapec! Čítať ďalej
24 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Vrah hodil vinu na obeť

Teraz vyšli najavo aj podrobnosti z vyšetrovania, v ktorých sa píše, že Hasan dcéru zaškrtil a telo rozporcioval nožom, ktorým normálne pripravoval mäso na kebab pre zákazníkov. Kusy tela naskladal do mrazničky a v ďalších dňoch ho po častiach začal roznášať po okolí. „Bola to jej vina, nemala chodiť domov opitá a hádať sa s rodičmi,“ povedal na súde otec, vrah.

Dievčenské rameno zabalené v novinovom papieri našiel 9. januára v miestnom lese neznámy zberač smrekových šišiek Zaniesol ju na políciu, a tá vďaka porovnaniu odtlačkov prstov vo svojej databáze zistila, komu patrila. Psy potom v lese našli ďalšie časti tela. Všetky boli odrezané veľmi presnými a skúsenými ťahy noža.

Neuveriteľná tragédia: Matka zabila svojich päť detí, potom sa pokúsila o samovraždu
Besnenie matky spolu s ňou prežil iba jej najstarší 11-ročný syn, píše Bild. Čítať ďalej
04 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Matku zbavili obžaloby

Policajti zadržali otca, matku Satio aj mladšiu dcéru Ozlemu. Matku obvinili z toho, že zločin nenahlásila. Podľa jej slov sa jej po vražde urobilo nevoľno a odišla do spálne, kde omdlela. Hoci jej hrozilo tiež väzenie, nakoniec ju na súde obžaloby úplne zbavili. Rovnako tak prepustili aj sestru zavraždenej, píše v závere neuveriteľného príbehu český portál blesk.cz.

Väzni sa chceli nakaziť koronavírusom a dostať sa tak na slobodu
Väzni zámerne pili z nádoby kontaminovanej vírusom. Čítať ďalej
12 | 05 | 2020 | TASR