Dominika Gottová: Luxus s prázdnymi vreckami!
01 | 10 | 2020 I Timotej Dudka

Aj napriek tomu, že si Dominika Gottová (47) na všetky strany sťažuje, ako je na tom finančne zle, vymetá jednu luxusnú reštauráciu za druhou! Večeru plnú delikates ju naučil milovať jej zosnulý otec Karel Gott (†80). Míňa na ne však tisícky českých korún, informuje portál Aha!.


Cez deň pracuje ako predavačka v lahôdkach a večer sa hrá na dámu v nóbl reštauráciách. S priateľmi rada a veľmi často vyhľadáva drahé a luxusné podniky, kde si dopraje jedlá, na ktoré si ostatní radšej nechajú zájsť chuť alebo si ich doprajú len niekoľkokrát za rok.

Gottová si však všetky pokrmy dokumentuje a chváli sa nimi na sociálnych sieťach aj s občasnými popiskami, ako jej chutilo alebo čo mal rád jej otec Karel Gott. Minulý týždeň vyrazila na večeru aj so svojou mamičkou Antóniu Zacpalovou (85), s ktorou navštívila vyhlásenú indickú reštauráciu.

Dominika Gottová: Pred manželom Tolkkim utiekla z Fínska, teraz je jej jediná opora!
Dominika Gottová na konci minulého roka odišla od svojho manžela Tima Tolkkiho po takmer dvadsiatich rokoch. Ťažká životná situácia a depresie však dcéru Karla Gotta s fínskym muzikantom opäť spájajú, píše portál Šíp. Čítať ďalej
04 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


„Jedlo ma naučil milovať môj otec. Nikdy nezabudnem, ako sme sami dvaja sedeli v kuchyni na Bertramke. Predtým sme spolu vykúpili lahôdky, ochutnávali ich a dlho sa rozprávali,“ zverila sa Dominika o chvíľach, na ktoré rada spomína. Práve odtiaľ pramení jej láska k dobrému jedlu.

Predtým jej všetko platil otec, ale kde teraz Dominika na toto všetko berie? „Musím sa moc otáčať, aby som finančne vyšla. Mám teraz iba jednu prácu a nič som si nenašetrila,“ povzdychla si nedávno.

Exmanželka Bolka Polívku Chantal Poullain (64): Prvýkrát otvorene o eutanázii svojej sestry!
Chantal Poullain (64) nepatrí medzi osobnosti, ktoré by koronavírus podceňovali. Naopak je vraj odhodlaná veriť medicíne už len preto, čo sa pred rokmi stalo jej sestre. Tá odmietla lekársku pomoc pri rakovine prsníka a nakoniec zomrela, respektíve... Čítať ďalej
29 | 09 | 2020 | Timotej Dudka