Kráľovská rodina sa raduje! Po svadbe princeznej došlo aj na bábätko
27 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Takmer dva roky od svadby oznámila princezná Eugénia (30), dcéra princa Andrewa (60), krásnu novinku: so svojím manželom, podnikateľom Jackom Brooksbankom (34), čaká dieťa! Britská kráľovská rodina sa tak v roku 2021 rozrastie o ďalšieho člena, informuje portál Blesk.


Hoci rok 2020 nebol pre mnohých práve najšťastnejší, bábätkám sa vďaka koronavírusovej pandémii darí. Ďalšia dvojica totiž slávnostne oznámila do celého sveta, že je v radostnom očakávaní: „Jej kráľovská výsosť princezná Eugénia a pán Jack Brooksbank s radosťou oznamujú, že sa im na začiatku roku 2021 narodí dieťa,“ znelo v oficiálnom oznámení Buckinghamského paláca.

S touto novinkou sa pochválila aj sama Eugénia na sociálnej sieti, keď pridala na svoj oficiálny Instagramový účet nežnú fotku rúk oboch šťastných nastávajúcich rodičov s detskými topánočkami. „Jack a ja sa tešíme na začiatok roka 2021,“ napísala k snímke.



Jackovi povedala svoje „áno“ prakticky presne pred dvoma rokmi, teda v októbri roku 2018. Navyše pre oboch bude rola rodičov premiérová. Prvého vnúčaťa sa tiež dočkajú rodičia Eugénie, teda Sarah Fergusonová (60) a princ Andrew (60), ktorý je v kráľovskej rodine považovaný za „čiernu ovcu“ a je spájaný s orgiami v sídle pedofilného milionára Jeffreyho Epsteina (†66).

Kráľovná Alžbeta II. (94) sa odmietla vrátiť do paláca! Fanúšikovia majú strach
To, že kráľovná Alžbeta II. (94) na leto opúšťa Londýn a odchádza na dovolenku do Škótska, nie je nič nové. Avšak tento rok sa to poriadne skomplikovalo a panovníčka sa vraj už nevráti! Jej verní poddaní tak o ňu majú veľký strach, informuje portál... Čítať ďalej
10 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Pre britskú kráľovnú Alžbetu II. (94) a jej manžela, princa Philipa (99), však pôjde už o pravnúča deviate - posledným prírastkom do ich veľkej rodiny s modrou krvou bol syn princa Harryho (36) a herečky Meghan Markleovej (39), malý Archie (1).

Toho si však hlava britskej kráľovskej rodiny veľa neužila, pretože Meghan s chlapcom trávila po jeho narodení čas predovšetkým v Amerike so svojou matkou Dori Raglandovou (64) a neskôr s ním kvôli  pandémii odmietala do Británie cestovať, na čo nasledoval takzvaný „Megxit“ a od tej doby sú stále „za veľkou mlákou“, keďže sa v LA usadili.

Dieťa Eugénie a Jacka bude každopádne vyrastať v Anglicku, a tak si ho celosvetovo známa „prababička“ poriadne užije. Ich potomok sa navyše stane desiatym v poradí následníctva trónu, čo znamená, že sa najmladší syn kráľovnej princ Edward (56), gróf z Wessexu, posunie až na jedenástu pozíciu.

Dráma Alžbety II: Kráľovná prišla o svoj zámorský majetok!
Ďalšia dráma v britskej kráľovskej rodine! Tentoraz kráľovná Alžbeta II. (94) prichádza o zámorskú krajinu, konkrétne o rajský ostrov Barbados. Miestne úrady oznámili, že sa počas niekoľkých mesiacov zbavia suverenity monarchov a zo svojej krajiny... Čítať ďalej
26 | 09 | 2020 | Timotej Dudka