Prečo museli Zdena Studenková a Simona Krainová mrznúť v bielej?
26 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Jedna z najluxusnejších párty tohto roka sa konala vonku na námestí Winstona Churchilla v Prahe a bola celá v bielom. Hviezdy, ktoré prišli, si mohli užiť skvelý program, vynikajúce jedlo aj výborné drinky. Jediné, čo party kazilo, bolo počasie, informuje portál Sedmička.


Lucie Bílá bola tak premrznutá, že prosila ľudí, ktorých ani nepoznala, či by si o nich mohla ohriať ruky. Speváčka totiž dodržala dress code a zo šatníka vybrala biele, no veľmi krátke šatôčky, ktoré ju veľmi nezahriali.

Česká modelka Simona Krainová mala síce podprsenku a na nej sako, ale vzhľadom k tomu, že outfit doplnila nohavicami, na tom bola o niečo lepšie. Herečka Zdena Studenková obliekla veľmi slušivý biely kostým a na zimu sa sťažovala najmenej.

Lucie Bílá už môže medzi ľudí: Za slovami o „blbej chrípke“ si stále stojí!
„Koronavírus ma načapal,“ priznala pred pár dňami Lucie Bílá, ktorá sa nakazila ochorením Covid-19, ktorý však označila za „blbú chrípku“, čo jej niektorí ľudia logicky vyčítali. Speváčka si však za svojimi slovami stojí, píše portál... Čítať ďalej
24 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Klinika Yes Visage, ktorá oslavovala narodeniny bola na chladné počasie dobre pripravená. Hosťom boli porozdávané deky, a kto sa chcel zahriať zvnútra, boli mu k dispozícii nápadité koktaily.

Tie nevyužil napríklad moderátor večera Libor Bouček. Okrem iného prítomných hostí pobavil, keď Luciu Bílú ohlásil ako speváčku s najkrajšími iniciálmi ,L. B., presne ako má on. Hostí potešilo vystúpenie Terezy Kerndlovej a najväčší úspech nakoniec mala vokálna hudobná skupina Fragile, pred ktorou zložila pomyselný klobúk aj začínajúca speváčka Iva Kubelková.

Celeste Buckingham čerpá nové sily na Madeire: Vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým!
Mladá speváčka Celeste Buckingham (25) si v posledných mesiacoch prešla pomerne ťažkým obdobím, kedy ju trápili psychické problémy a odlúčenie od rodiny dôsledku pandémie Covid-19, píše portál Blesk. Teraz je však so svojimi blízkymi na Madeire,... Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Timotej Dudka