Natáčanie Fontány pre Zuzanu: Kvôli údajnému sexu s Haberom má Vejmělková rodinné problémy dodnes!
26 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

My starší ešte pamätáme, ako veľkým hitom bol film Fontána pre Zuzanu a Fontána pre Zuzanu 2. Vtedy mala hlavná predstaviteľka Eva Vejmělková krásnych 24 rokov. A údajne mala prežiť žhavý románik s jej filmovým milencom Paľom Haberom (58) aj v skutočnosti. Ale bolo to tak naozaj?


Ako pripomína portál Ahaonline, pred kamerami sa vášnivo bozkávali, obchytkával a túžili po sebe. Iskra mala podľa Plus Jeden Deň preskočiť aj v reálnom živote.Avšak herečka už vtedy randila s režisérom Dušanom Rapošom, do ktorého sa zamilovala pri natáčaní prvého dielu.

„Reči o romániku zo začali šíriť po tom, čo ona aj líder skupiny Team nemuseli zrovna natáčať a údajne si šli spolu užívať do spevákovej hotelovej izby. Mal to byť práve Rapoš, kto ich pristihol, ako sa v bare bozkávajú,“ prezradil vtedy zdroj zo štábu pre Blesk.

Celeste Buckingham čerpá nové sily na Madeire: Vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým!
Mladá speváčka Celeste Buckingham (25) si v posledných mesiacoch prešla pomerne ťažkým obdobím, kedy ju trápili psychické problémy a odlúčenie od rodiny dôsledku pandémie Covid-19, píše portál Blesk. Teraz je však so svojimi blízkymi na Madeire,... Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Špekulácie prepukli údajne už vo chvíli, keď sa pri nakrúcaní bozkávali dlhšie, než bolo treba. Lenže pre speváka to mala byť len ďalšia „epizódka“ a Vejmělková sa podľa tvrdenia zdroja vrátila späť do náručia Dušana. Stalo sa to ale tak aj v skutočnosti? Herečka teraz po rokoch hodila karty na stôl...

„Keď som bola sama, tak mi to až tak nevadilo, keď sa písali nezmysly. Vedela som, ako to je. Ale keď prišli na svet moje dcéry, zmenilo sa to. Pretože keď nastúpili do školy, riešilo sa to tam. Články o nás vychádzali v čase, kedy sme usporiadali koncerty Fontány pre Zuzanu. Ja som ich moderovala, jazdili sme po mestách a práve v tú dobu vyšiel článok: Ustojí Vejmělková chuť na sex s Haberom?“ Vysvetľuje, v akej prekérnej situácii sa ocitla.

„Vychádzali z toho, že sme počas nakrúcania boli spolu v izbe. Ale je to samozrejme nezmysel,“ dušuje sa, že o nič nešlo.

Napriek tomu si to však odpykali jej dve dcérky. „Bolo to ťažké, keď prišli do školy a spolužiaci na ne kričali: Tvoja mama spala s Haberom! To ma vtedy veľmi naštvalo,“ pripúšťa herečka, ktorá je šťastne vydatá za Rapoša už dvadsať rokov.

Ako dnes vyzerá a žije Rudolf Hrušínský z legendárneho filmu Discopříběh?
Prvýkrát sa tento film vysielal pred tridsiatimi dvoma rokmi a stal sa medzi divákmi veľmi populárnym a obľúbeným. Hlavný hrdina Jirka Horáček, ktorého stvárnil Rudolf Hrušínský najmladší, trávil veľa času na diskotékach, píše portál Kinotip2. Ako... Čítať ďalej
22 | 09 | 2020 | Timotej Dudka