Galkove prvé kšefty v Leteckých opravovniach v Trenčíne
26 | 09 | 2020 I Ivan Brožík

"LOTka bude žiť" - píše na svojom facebookovom profile Ľubomír Galko, poverený riadením Leteckých opravovní v Trenčíne.





"Po troch týždňoch môjho pôsobenia v Trenčíne som podpísal prvé dve zmluvy na uschopnenie dvoch lietadiel L410. Od pondelka spustíme kroky na násun techniky. Aby ľudia vo fabrike mali robotu, ktorú doteraz nemali. Lebo preto som sem šiel - nielen preto, aby tu prestali odtekať peniaze tam, kam odtekať nemajú a v minulosti sa to dialo (to už úspešne realizujem od prvého dňa - informácie podám onedlho), ale aj preto, aby mali ľudia robotu." Píše Ľubomír Galko na sociálnej sieti.






Status Ľubomíra Galka - FB

Expolitik SaS a jeden z bývalých armádnych ministrov ďakuje "všetkým ľuďom na ministerstve aj u nás, ktorí boli do procesu zapojení, a s ktorými sme robili všetko možné aj nemožné, aby sme proces urýchlili a stihli v expresnej dobe."







"Ako som povedal pri svojom nástupe, úlohy, ktorými ma poveril minister obrany Jaroslav Naď, splním. Prevediem túto strategickú spoločnosť rezortu obrany najbližším ťažkým obdobím, ktoré nás čaká a zároveň ju pripravím a nastavím tak, aby sa jej v budúcnosti viedlo výrazne lepšie, ako tomu bolo doteraz." Zdôraznil Ľubomír Galko

Zdôraznil, že "prvý dôležitý krok máme teda dnes za sebou, ale ešte nás čaká kopa náročnej práce. Som pripravený ju odviesť. Letecké opravovne Trenčín žijú a budú žiť!"





Ľubomír Galko “oslávil” menovanie za riaditeľa Leteckých opravovní v Trenčíne kulinárskou šou
Variť vie, to nie je žiadne tajomstvo. Chute robiť tiež vie. Verme, že sa mu podarí “uvariť” aj výrobný program pre firmu takmer na kolenách. Čítať ďalej
02 | 09 | 2020 | Ivan Brožík