Dráma Alžbety II: Kráľovná prišla o svoj zámorský majetok!
26 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Ďalšia dráma v britskej kráľovskej rodine! Tentoraz kráľovná Alžbeta II. (94) prichádza o zámorskú krajinu, konkrétne o rajský ostrov Barbados. Miestne úrady oznámili, že sa počas niekoľkých mesiacov zbavia suverenity monarchov a zo svojej krajiny urobia republiku, informuje portál Vipshow.


Alžbeta II. (94) sa dočkala nehoráznej urážky! Úrady z jej zámorskej krajiny sa ju rozhodli zbaviť. Sú obyvateľmi raja Barbados, krásneho ostrova nachádzajúceho sa na Malých Antilách severne od Venezuely. Hoci to už nie je britská kolónia od roku 1966, zostáva formálne pod autoritou kráľovnej a ona je hlavou štátu, zastúpenou guvernérom.

Kráľovná Alžbeta II. (94) sa odmietla vrátiť do paláca! Fanúšikovia majú strach
To, že kráľovná Alžbeta II. (94) na leto opúšťa Londýn a odchádza na dovolenku do Škótska, nie je nič nové. Avšak tento rok sa to poriadne skomplikovalo a panovníčka sa vraj už nevráti! Jej verní poddaní tak o ňu majú veľký strach, informuje portál... Čítať ďalej
10 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Súčasná guvernérka však uviedla, že je čas to všetko ukončiť. „Chceme prelomiť koloniálnu minulosť a mať barbadosskú hlavu štátu,“ oznámila Sandra Mason.

Do novembra 2021 majú byť všetky stopy britskej suverenity vymazané. Čo hovorí Alžbeta II.? Doteraz nekomentovala vzburu svojich poddaných. Niektorí obyvatelia Barbadosu medzitým apelujú na to, aby zostali v monarchii, namiesto toho, aby sa zmenili na republiku.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/09/25/lennonov-%e2%80%a040-vrah-prehovoril-zasluzim-trest-smrti-po-40-rokoch-priznal-preco-ho-zabil/