Utajený syn Michala Davida musí jasať od šťastia! Je za vodou vďaka slávnemu otcovi
24 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

To, že legendárny český spevák Michal David bol kráľom diskoték vie snáď každý. Ale to, že sa to nepodpísalo iba na jeho obrovských hitoch, ale aj na súkromí počte potomkov, vie len málokto. Hitmaker teraz prezradil, aký má momentálne vzťah s dlhodobo utajovaným synom, informuje portál Ahaonline.


„Bola to taká letmá známosť a stalo sa to na diskotéke. Raz za mnou prišla, že je vo štvrtom mesiaci, ale že si neželá, aby niekto vedel, že je to moje dieťa,“ priznal pred časom spevák Blesku ohľadom utajenej existencie nemanželského syna Petra.

Pandémia zasiahla aj Michala Davida: „Prišiel som o milióny,“ krčí ramenami hitmaker
Finančne rozhodne nevyhovujúca pandémia koronavírusu zasiahla aj producenta a hitmakera Michala Davida. Ten nielenže musel preložiť svoj dvojkoncert v pražskej O2 aréne, o peniaze prišiel aj kvôli uzavretým divadlám, informuje portál... Čítať ďalej
20 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


„Nebolo to vyložene rodinné puto, ale bol som s ním odmala v kontakte. Platil som na neho alimenty aj príspevky na školy, na Vianoce, na narodeniny. Keď mu potom bolo osemnásť, poprosil ma, či by som mu nezahral na maturitnom plese. Do tej doby nechcel, aby sa ľudia dozvedeli, že som jeho otec, pretože by to ohrozilo jeho súkromie. Potom sa ale sám rozhodol, že to chce povedať, tak som súhlasil a novinári sa následne dozvedeli, že mám syna,“ prezradil hitmaker.

„Teraz spolu vychádzame perfektne, sme veľkí kamaráti a dodnes sa mu snažím pomáhať. Kúpil som mu byt, auto, dostáva odo mňa peniaze, zohnal som mu prácu. Je to môj syn, takže sa mu snažím aspoň týmto spôsobom vynahradiť, čo som v jeho detstve a mladosti nerobil. Je strašne fajn chalan a máme výborný vzťah,“ okomentoval aktuálny vzťah so synom Michal David (60) na webe Ženy.iprima.cz.

Celeste Buckingham čerpá nové sily na Madeire: Vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým!
Mladá speváčka Celeste Buckingham (25) si v posledných mesiacoch prešla pomerne ťažkým obdobím, kedy ju trápili psychické problémy a odlúčenie od rodiny dôsledku pandémie Covid-19, píše portál Blesk. Teraz je však so svojimi blízkymi na Madeire,... Čítať ďalej
23 | 09 | 2020 | Timotej Dudka