Simona Krainová opäť vo vojne s fanúšikmi! Detail na fotke synov rozbúril hádku
24 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Už toľkokrát si nabehla, ale rovnako si nedá pokoj. Modelka Simona Krainová (47) neznesie kritiku na sociálnych sieťach a vždy sa s niekym zo sledujúcich slovne stretne. Tentoraz sa jednému z nich nepáčili účesy jej synov Bruna (7) a Maxa (9), informuje portál Blesk.


Simona necháva svojim synom narásť dlhšie vlasy, pretože to chcú. Ale ako už to býva zvykom, neposedné pramene občas vadia v tvári. To rieši tým, že im vlasy občas zopne sponkou alebo zviaže do copu.

Bohužiaľ niektorí majú pocit, že vlasové pomôcky sú len pre dievčatá, a tak keď Krainová zverejnila fotky svojich synov, netrvalo dlho a jedna zo sledujúcich sa ozvala.



„Prečo ich neostriháte? Príde mi neprirodzené dávať chlapcom sponky. Aby sa nestratili v pohlaví. Či je to chlapec či dievča,“ napísala jedna zo 402 tisíc sledujúcich českej modelky. „Prečo sa o to staráte? Čo je vám do toho, prosím? Píšem vám ja, že máte ostrihať svoje deti?“ Odpovedala rozvášnená Simona. A väčšina s ňou súhlasila. „A že futbalisti nosia čelenky a copy, ste si nevšimla?“ Podotkla fanúšička.

V dnešnej dobe, kedy si na hlave každý nosí, čo je sa mu páči, je naozaj zbytočné riešiť, či vlasy určujú pohlavie jedinca. Zrejme má niekto pocit, že kráska má nenaplnenú túžbu mať dcéru a zo svojich synov robí dievčatká.

Nahý súboj „úhlavných kamarátok“ Dary Rolins a Simony Krainovej: Ukázali úplne všetko!
Pár rokov pred päťdesiatkou sa Dara Rolins (47) a Simona Krainová (47) rozhodli svetu ukázať, že ženy v ich veku ešte rozhodne nepatria do starého železa a môžu sa fotiť i v Evinom rúchu, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
16 | 08 | 2020 | Timotej Dudka