Krutý osud krásnej baletky: Podľa najnovších stôp ju zamilovaný vrah rozpustil v kyseline!
23 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Nádejná baletka zo slávneho Veľkého divadla v Moskve pred šiestimi rokmi zmizla nielen z divadelných javísk, ale aj celkovo zo sveta. Olgu Deminu (25) ruskí detektívi roky usilovne hľadajú a najnovšie sú presvedčení, že sa stala obeťou zamilovaného vraha, informuje portál Ahaonline.


Malchaza Džavojeva (40) zadržala polícia pred tromi rokmi. Muž, ktorý slúžil Olge najskôr ako manažér, potom zrejme aj ako milenec, sa skrýval v Nemecku ako kurdský utečenec. Bol však odhalený a následne odsúdený za podvody.

Polícia však verí, že muž je zároveň vrahom hľadanej baletky. Krátko pred svojím zmiznutím 20. augusta 2014 Olga predala svoje auto a všetky peniaze dala práve Džavojevovi, ktorý údajne držal jej erotické snímky a vydieral ju hrozbou, že ich zverejní.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/08/15/syn-bohuminskeho-monstra-lukas-%e2%80%a0-30-s-lenkou-%e2%80%a0-30-planovali-svadbu-otec-ich-vsak-upalil-zaziva/

„Bola mu úplne vydaná na milosť a nemilosť,“ uviedla Elena, matka zmiznutej tanečnice. Napriek Džavojevovym vyhrážkam s ním Olga odišla z Moskvy tancovať pre skupinu obchodníkov v nočnom klube.

Krásnu blondínku potom už nikto nevidel. Počas nedávneho výsluchu sa policajtom podarilo po šiestich rokoch dlhého pátrania naraziť na novú stopu - Džavojev mal baletku zavraždiť, rozštvrtiť a jej telo rozpustiť v kyseline. Detektívi teraz dúfajú, že nájdu aspoň jej pozostatky v studni, kam ich mal vrah ukryť.

„Kyselina sírová nemusí ľudské telo rozpustiť bezo zvyšku. Niektoré fragmenty by sa mali zachovať, a preto je potrebné ich nájsť,“ uviedol príslušník ruskej polície pre denník Komsomolskaja pravda. Matke Elene pátranie dcéru síce späť už neprivedie, nájdenie pozostatkov tela by jej však aspoň umožnilo Olgu pochovať.

Dvanásťdňové batoľa zamordoval pes: Nikdy si to neodpustím, plače zdrvená matka
Iba dvanásťdňové dieťa v nedeľu zabil jeden zo psov, ktorých rodina vychováva. K tragédii došlo v anglickom meste Doncaster a polícia rodičov zatkla a obvinila z usmrtenia z nedbanlivosti. Chlapčekova matka Abigail Ellis (27) uviedla, že si smrť... Čítať ďalej
19 | 09 | 2020 | Timotej Dudka