Sylvester Stallone v slzách: Zomrela jeho mama! Známa astrologička
22 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Predstaviteľ slávneho Rockyho teraz prežíva smutné chvíle. Jeho matka Jacqueline Stalloneová (†98), ktorá skôr než starú ženu kvôli plastikám pripomínala nepodarenú voskovú figurínu, zomrela, píše portál Blesk.


Jacqueline Stalloneová podľa informácií amerického agentúry TMZ zomrela vo veku 98 rokov za nejasných okolností. Bola astrologičkou celebrít, verejnou propagátorkou ženského wrestlingu, ktorá za život podstúpila nespočet plastických operácií, ale predovšetkým bola mamou herca drsných rolí Sylvestera Stallonea aj jeho taktiež slávnych súrodencov, speváka Franka Stallonea (70) a zosnulej herečky Toni D'Alto (†d48), ktorá v roku 2012 podľahla rakovine.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/07/07/sylvester-stallone-oslavuje-74-narodeniny-%e2%80%8b%e2%80%8blegendarneho-herca-najviac-zranila-smrt-syna/

O tom, že má Sylvester ohromujúcu kondičku i po sedemdesiatke, nie je pochýb. A rovnako tak ani netreba pochybovať o tom, po kom svoj „drive“ zdedil. Ešte tento rok v zime nič nenasvedčovalo tomu, že by Jacqueline bola tiež len obyčajný smrteľník. Veď táto žena dva roky pred guľatou stovkou zdvíhala činky v posilňovni podobne ako jej syn a dokonca to všetko dokumentovala na Instagrame, kam pridávala fotky aj videá z cvičenia.



Najviac však Jacqueline pútala pozornosť svojím vzhľadom. Počty estetických zákrokov sa najmä na jej tvári podpísali tým najhorším možným spôsobom. Sebareflexia jej však na rozdiel od iných, čo to preháňajú s plastickými operáciami, nechýbala a už pred dlhšou dobou verejne priznala, že ľutuje, čo zo seba nechala urobiť.

Na pokraji mentálneho zrútenia: Madonna šalie kvôli koronavírusu!
Divoké správanie Madonny počas pandémie koronavírusu vrátane porušovania sociálnych dištančných pravidiel znepokojuje aj jej priateľov, ktorí na ňu naliehajú, aby okamžite vyhľadala odbornú pomoc, píše portál Šíp. Čítať ďalej
22 | 09 | 2020 | Timotej Dudka