Miro Žbirka po zápale pľúc: Zbytočný hazard so zdravím?!
21 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Miro Žbirka si v posledných rokoch prešiel istými zdravotnými ťažkosťami, a tak sa určite neznižuje nebezpečenstvo v podobe ochorenia Covid-19. V dôsledku toho sa špekuluje o tom, či známy spevák zbytočne nehazarduje so svojim zdravím, píše portál Stars24.


Aj keď by to asi málokto tipoval, Miro Žbirka v októbri oslávi už 68. narodeniny. Vek ho teda teoreticky radí medzi rizikových pacientov v prípade nákazy novým koronavírusom. A nielen ním.

Známy spevák asi len pred rokom prekonal silný zápal pľúc, z ktorého sa liečil dlhé mesiace. Aj preto si médiá všímajú jeho správania v posledných týždňoch, ktoré by sa dalo považovať za riskantné.

Ako upozornil Nový čas, Žbirka v tejto zložitej dobe veľa cestuje kvôli dokumentu Meky, ktorý sa snaží dostať medzi ľudí. Tunajší novinári však cestovanie po celom Česku i Slovensku považujú za hazard so zdravím, ktoré ho nedávno veľa potrápilo.

Meky Žbirka o natáčaní dokumentu: Ťažké chvíle s kamerou takmer až na záchode!
Slávny spevák Miroslav Žbirka (67) je neskutočne činorodým mužom. Na umelecký dôchodok sa rozhodne nechystá a okrem nového albumu poteší svojich priaznivcov aj dokumentom mapujúcim jeho kariéru. Ako ale sám priznal, natáčanie pre „slovenského... Čítať ďalej
13 | 09 | 2020 | Timotej Dudka