Kritizovaná Dara Rolins o plastických úpravách: „Viem, že som ku*evsky cool!“
21 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Speváčka Dara Rolins (47) na sociálnych sieťach často čelí kritike, že si k svojmu zovňajšku pomohla šikovnými ručičkami plastických chirurgov. To sa však teraz rozhodla rázne vyvrátiť, a zároveň všetkým „neveriacim Tomášom“ vysvetliť, ako to s jej zväčšeným poprsím či upraveným nosom naozaj je...


O tom, že je Dara Rolins krásna žena, asi nemá zmysel polemizovať, píše portál Blesk. Na sociálnych sieťach, kde sa aj tí najväčší kritici schovávajú pod rúškom internetovej anonymity, sa však musí potýkať s drsnými odsudzujúcimi názormi a lavínami kritiky.

Často je jej totiž vyčítané, že si k svojmu pôvabnému vzhľadu musela veľa vypomôcť. Speváčka sa preto rozhodla všetko uviesť na pravú mieru, a otvorene sa na Instagrame rozpísala o zákrokoch, ktoré v minulosti podstúpila a aj to, prečo sa k nim vlastne odhodlala.

Zdrvená Dara Rolins musela sklamať svojich fanúšikov!
Na situáciu okolo šírenia koronavírusu musia reagovať aj umelci, medzi nimi aj známa Dara Rolins. Pôvabná speváčka musela fanúšikom oznámiť nemilú vec, pretože situácia iné rozhodnutie neumožňuje, píše portál Stars24. Čítať ďalej
16 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


„To, že sa riešim, nie je tajomstvom. Vychádza to z mojej podstaty a súvisí to aj s mojou profesiou, kedy je človek pod drobnohľadom,“ domnieva sa známa speváčka, ktorá sa preslávila už ako malé dievčatko duetom Zvonky štěstí s Karlom Gottom (†80).

„Jasné, že veci ladia, pomáham im. Som ale bytostne presvedčená, že moje vylepšenia nie sú v rozpore so zdravým rozumom.“ Zákroky, ktoré v minulosti podstúpila, podľa nej nemajú vôbec nič spoločné s tým, že by sama seba nemala rada alebo k sebe bola prehnane kritická.

„Naopak. Mojím cieľom nie je, nikdy nebolo poprieť Daru. Väčšie prsia dokážu žene zdvihnúť sebavedomie. A aj v prípade môjho nosa, ktorý som si nechala opraviť, išlo o vyriešenie rovnice fotogenickejšieho tvaru, nie získanie väčšieho množstva sebalásky,“ obhajuje sa Dara a zároveň zdôrazňuje, že nemá vyplnené pery, čo si vraj údajne často o nej ľudia myslia.

Dvojtvárna Dara Rolins šokuje: Jej "duchaplná" spoveď skončila vulgarizmami!
Dara Rolins rada prihovára ľuďom do duše, jej posledná spoveď však ľudí zrejme šokovala. Známa speváčka sa v nej totiž neudržala a začala používať aj vulgarizmy, čo u nej nebýva zvykom, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
12 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


„Mám naducané tváričky, aj keď schudnem tie svoje posuvné tri kilá, čo sa mi konečne podarilo až teraz.“ Svojimi návštevami posilňovní či hodinami jogy sa napokon prezentuje na Instagrame, a tak všetkým musí byť ihneď jasné, že perfektnú postavu nemá zadarmo a ani napríklad vďaka liposukciam.

„Áno, len medzi obočie si raz za tri mesiace nechávam pichnúť botox. Ostatné vrásky nechávam žiť v mieri. A či sa vďaka tomu mám radšej? Ani nie, ale prídem si viac fresh na pohľad,“ vtipkovala Dara, ktorá sa snaží svojmu veku vzdorovať údajne len takto minimálnymi zásahmi estetickej medicíny.

„A to je to, o čo tu ide. Nemám dokonalú ani postavu, ani vlasy, ani tvár, ale viem, že som kur*vsky cool. A že mám po mame a ockovi dobré srdce, slušnú intuíciu a ani moje talenty nie sú na zahodenie. A to je dosť dôvodov na to, byť šťastná v Dare!“ Dodala speváčka na záver.

http://www.hlavnydennik.sk/2020/09/20/nahly-skon-herca-a-dabera-martina-hornaka-%e2%80%a068-svoj-hlas-poziciaval-aj-viacerym-hollywoodskym-hviezdam/