Tajné stretnutie: Čo riešili Kollár s Haščákom v hoteli poslanca za Sme rodina?
19 | 09 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Predseda parlamentu Boris Kollár sa dnes popoludní tajne stretol s Jaroslavom Haščákom v hoteli, ktorý patrí poslancovi za Sme rodina Martinovi Borguľovi. Ich stretnutie exkluzívne zaznamenali topky.sk.


Stretnutie spolumajiteľa finančnej skupiny Penta so šéfom Sme rodina Kollárom sa udialo krátko po šestnástej hodine v Starom meste. Ako uvádzajú topky.sk, ako prvý vošiel do hotela Jaroslav Haščák a krátko po ňom aj Boris Kollár.
„Trúsili“ sa po jednom

Ich príchod si mohli všimnúť iba pozorní okoloidúci, pretože Haščák sa mal v sivom oblečení snažiť pôsobiť nenápadne. Vo vnútri hotela už čakal jeho majiteľ a zároveň poslanec parlamentu Martin Borguľa. Po asi štvrťhodine vo vedľajšej ulici hotela zaparkovala podľa portálu vládna limuzína, z ktorej vystúpil predseda parlamentu.

Boris Kollár mal chvíľku postáť na chodníku s nejakým pánom, ktorý s ním vystúpil z auta, a potom si to namieril do hotela, kde už ho už čakali Borguľa s finančníkom Haščákom.
Strážili ich policajti aj ochranka

Schôdzka Kollára s Haščákom trvala čosi vyše dvoch hodín. Ako prví vyšli z hotela predseda parlamenu a jeho poslanec, o desať minút neskôr sa pobral preč aj Haščák. Počas ich stretnutia monitorovala podľa portálu topky.sk okolie ochranka, ba na miesto dorazili aj dve policajné autá, jedno dokonca s majákom.

Matovič rozčertil Cigánikovú: Slovný útok nechutnou vetou o jej mame!
Toto premiér zrejme skutočne prehnal. Téma interrupcií je napriek prebiehajúcej pandémii koronavírusu na pôde parlamentu stále živá a intenzívne diskutovaná. Čítať ďalej
18 | 09 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


Čo vlastne bolo dôvodom tohto „utajeného“ stretnutia? Boris Kollár pre portál tvrdil, že stretnutie s Haščákom sprostredkoval Martin Borguľa a dôvodom boli články, v ktorých sa niekto snažil zdriskreditovať stranu Sme rodina.
Riešili vraj kauzu s transexuálom

V uplynulých dňoch unikla kauza komunikácie Kollára s transexuálom, a tak sa Kollár chcel zrejme s Haščákom pobaviť aj na túto tému. „V utorok malo vyjsť pokračovanie. Chcel som len vedieť od pána Haščáka, či sú to útoky Penty alebo niekoho iného.

Podľa jeho reakcií už viem, že za tým nie je Penta, ale mafia, ktorá sa bojí, že skončí v base,“ povedal topkám Kollár, podľa ktorého je cieľom diskreditácie rozpad koalície a predčasné voľby, ktoré by zrejme niektorým ľuďom vyhovovali. „Robíme to dobre, aj teraz zatkli toho Makóa, aj my, aj pani Kolíková, aj celá koalícia ide po týchto vagabundoch a niekomu to prekáža,“ dodal predseda parlamenu.

Vraj sa mali v Borguľovom hoteli stretnúť len preto, že on toto stretnutie dohadoval. „Pána Haščáka nepoznám, dohadoval to pán Borguľa. Mohli sme sa stretnúť aj v Pente, v mojej kancelárii či tu v reštaurácii. Mal som ale program a takto to vyšlo,“ reagoval pre topky.sk Kollár s tým, že bol hladný a dal si sushi.

Belousovová je presvedčená, že Matovičova manželka Pavlínka je premiérov biely kôň
Je Matovičova manželka Pavlínka jeho biely kôň na zakrývanie finančného pozadia premiéra?, pýta sa Belousovová na svojom Facebooku. Je totiž presvedčená, že Matovič použil svoju manželku ako bieleho koňa a že zrejme zopakoval podvod v štýl BMG... Čítať ďalej
18 | 09 | 2020 | Petra Demková