Lucie Bílá pod paľbou fanúšikov: Slová o „blbej chrípke, ktorá sa dá prežiť“, vzbudili búrlivú diskusiu!
19 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Lucie Bílá (54) vo štvrtok oznámila svojím fanúšikom, že prekonala koronavírus. Priebeh vraj u nej nebol ťažký. Niektorých fanúšikov však pobúrili jej slová o „blbej chrípke,“ píše portál Super.


„Aspoň vám môžem povedať svoju skúsenosť, že je to len blbá chrípka, ktorá sa dá prežiť. Asi je potrebné si zvyknúť a byť na seba opatrní. Ale inak by som z toho žiadnu hrôzu nerobila,“ radí speváčka.


To sa ale nie všetkým páčilo, pretože vraj speváčka Covid-19 zbytočne zľahčuje a niektorí ľudia si tak môžu prestať dávať pozor.


„Kiež by to malo pre každého, kto sa stretne s covidom, taký pozitívny záver, ale bohužiaľ realita je iná a váš postoj môže niektoré skupiny ľudí klamať a môžu sa k chorobe postaviť s ružovými okuliarmi, a potom bude prúser,“ napísala Bílej jedna z fanúšičiek.

Lucie Bílá prehovorila o svojom ex: Sme 20 rokov v dennom kontakte! Kvôli čomu?
Speváčka Lucie Bílá (54) má dosť naponáhlo, okrem spevu sa venuje aj rôznym iným činnostiam a charitatívnym akciám, a dokonca dohliada aj na rekonštrukciu vlastného divadla. Teraz však priznala, že je kvôli tomu v dennom kontakte so svojím... Čítať ďalej
14 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Slávica ale akékoľvek zľahčovanie koronavírusu odmieta. Zachováva si však zdravý rozum. „V žiadnom prípade by som nechcela nič zľahčovať, ale ani nikoho strašiť, ľudia sú už vydesení dosť. Moja skúsenosť s covidom je taká, že som mala príznaky obyčajnej chrípky. Veľmi by som priala každému rovnaký priebeh,“ odkázala Bíla, ktorá so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti ochotne diskutovala.

Musela im napríklad vysvetliť, že pozitívny pacient nemusí po desiatich dňoch karantény na testy, pretože chorobu už nešíri. A preto ani ona už od pondelka nemusia byť v karanténe.

„Na kontrolný test som sa pýtala hygieny opakovane a vždy som dostala rovnakú odpoveď. Tí pozitívni sa po 10 dňoch nekontrolujú, len tí negatívni. Je veľmi ťažké sa v tom orientovať. Snáď tomu rozumejú aspoň tí, ktorí to vymysleli,“ napísala Bílá s tým, že by nikdy nešla proti pravidlám a inak by na test samozrejme ihneď išla.

Podvodníci kvôli peniazom zneužili zosnulého Karla Gotta! Toto je nechutné, búria sa ľudia
Sociálne siete sú vďaka istej anonymite priamo ideálnym miestom pre najrôznejšie podvody, ku ktorým sú zneužívaní dôverčiví ľudia. Využiť však pre tento účel meno zosnulého Majstra Karla Gotta (†80), ktorý bez preháňania patril k národným klenotom,... Čítať ďalej
18 | 09 | 2020 | Timotej Dudka