Dvanásťdňové batoľa zamordoval pes: Nikdy si to neodpustím, plače zdrvená matka
19 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Iba dvanásťdňové dieťa v nedeľu zabil jeden zo psov, ktorých rodina vychováva. K tragédii došlo v anglickom meste Doncaster a polícia rodičov zatkla a obvinila z usmrtenia z nedbanlivosti. Chlapčekova matka Abigail Ellis (27) uviedla, že si smrť svojho novorodeného syna nikdy neodpustí, informuje portál Extra.


Malý Elon Ellis utrpel zranenia nezlučiteľné so životom po tom, ako na neho zaútočil jeden zo psov chovaných jeho rodičmi. Kríženec rasy čau-čau využil chvíle nepozornosti rodičov a vrhol sa na dieťa.

Abigail Ellis a Stephen Joynes boli obvinení z usmrtenia z nedbanlivosti, zatknutí a na kauciu opäť prepustení na slobodu. Po prepustení z väzby hovorí Abigail len s rodinou a susedou, ktorá prehovorila pre britské médiá.

Na ženu v Plzni zaútočil staford: Jej syn vytiahol zbraň a začal strielať (VIDEO)
Útoku amerického stafordšírskeho teriéra na ženu zabránil jej syn so zbraňou. Zviera zoskočilo z plotu a vrhlo sa na chodkyňu, ktorá držala malého psa. Muž začal strieľať, aby útočiaceho psa zastrašil. Celý incident odohrávajúci sa v Plzni natočila... Čítať ďalej
22 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Keď sa to stalo, kričala, plakala a bola hysterická. Nikdy som ju takto nevidela, je to moja kamarátka a snažila som sa ju upokojiť, čo iného som mala v tej chvíli robiť,“ uviedla suseda menom Linda.

Podľa Lindy trpí Abigail úzkosťami už od doby, kedy zomrel otec jej prvých troch detí Joel, ktorý mal problémy so srdcom. „Jej svet sa práve úplne zrútil a ja len dúfam, že sa jej dostane podpory, ktorú potrebuje, aby to zvládla,“ dodala.

Hovorca polície zo South Yorkshire uviedol, že pes bol z domu odvedený a umiestnený do útulku, v dohľadnej dobe sa rozhodne o jeho ďalšom osude.

Napadnutie bábätka mal údajne vidieť Abigailin mladší syn, ktorý sa z traumy stále spamätáva. Pes sa podľa policajnej verzie dostal k dieťaťu zo záhrady po tom, ako preskočil ohradu. Matka bola v čase nešťastia v kúpeľni a sprchovala sa.

Po očkovaní vakcínou AstraZeneca sa prejavili vedľajšie účinky, ako zápal chrbtice
Britskej účastníčke štúdie s vakcínami proti koronavírusom spoločnosti AstraZeneca diagnostikovali závažné neurologické poruchy pár týždňov po druhej dávke očkovania, uvádza portál RT. Čítať ďalej
18 | 09 | 2020 | Diana Zaťková