Oslava ako pre princa: Dominika Cibulková pokrstila syna vo veľkom štýle!
17 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Štyri roky po svadbe v honosnej katedrále svätého Martina v Bratislave sa tenistka Dominika Cibulková vrátila „na miesto činu“. Nie snáď že by sa vydávala druhýkrát, s manželom Michalom jej to klape skvele. To sa len roztomilému synčekovi Jakubovi rozhodli usporiadať krstiny skutočne vo veľkom štýle!


Ako píše portál Expres, syn Dominiky Cibulkovej sa nenarodil do zrovna ružového obdobia. Okrem toho, že po svete vyčíňa koronavírus, sa písalo tiež o tom, že rodičom v čase, keď bola slávna tenistka v pôrodnici, niekto vykradol letné sídlo.



Krstiny, tie mal však ako pre princa! Cibulková mu ich s manželom Michalom zariadili na tom istom mieste, kde sa pred štyrmi rokmi brali. A nebola to o nič menšie paráda než vtedy. Niet sa ani čomu čudovať, obrad totiž tenistka plánovala v spolupráci s agentúrou, ktorá sa zameriava na organizovanie svadieb.



„Pred štyrmi rokmi som tu povedala ÁNO životu s tebou. Teraz, po štyroch rokoch, tu spolu krstíme nášho prvého syna,“ napísala Cibulková k fotke s manželom a synom a pridala aj plačúce emoji ako symbol dojatia.

Markéta Konvičková predčasne porodila: Pochválila sa dcérkou, ktorá dostala originálne meno
Konečne sa dočkala! Markéta Konvičková (26) sa stala prvýkrát mamičkou. So snúbencom Reném privítali na svet dcéru, ktorej dali krásne meno. „Amália. Poklad v náručí. Vitaj, slniečko,“ pochválila sa speváčka z Fakultnej nemocnice v Ostrave, kde... Čítať ďalej
17 | 09 | 2020 | Timotej Dudka