Vo veku 54 rokov zomrel „Psycho trpaslík“ z legendárnej partičky Jackass!
15 | 09 | 2020 I Timotej Dudka

Na svete je o jedného kaskadéra, schopného neuveriteľne bláznivých kúskov, menej. Stevieho Lee (†54) poznali predovšetkým fanúšikovia kaskadérskeho zoskupenia Jackass a tiež wrestlingu. Príčina smrti ani nie 150 centimetrov vysokého wrestlera nie je zatiaľ verejne známa, informuje portál Blesk.


Hovoril si Puppet the Psycho Dwarf, teda slovensky „Bábka - Psycho trpaslík“ a so svojim malým telom vedel robiť predovšetkým v zápasníckej klietke kúsky, ktorými bavil celý svet. Svoj posledný zápas už ale bohužiaľ dobojoval. Stevieho Lee našli mŕtveho v jeho dome v USA. Podľa dostupných informácií vydýchol naposledy v stredu 9. septembra.

Aký bol dôvod a presná príčina smrti herca, ktorý sa objavil po boku americkej kaskadérskej elity vo filme Jackass 3D, sa zatiaľ nevie. Podľa stránky GoFundMe, na ktorú kaskadérovi pozostalí umiestnili prosbu o zaslanie finančných prostriedkov, aby mohli svojmu príbuznému vystrojiť pohreb, bola jeho smrť nečakaná.



„Je legendou v umení trpasličieho wrestlingu, ktorá teraz potrebuje našu pomoc pri svojej záverečnej poklone. Prispejte, prosím, koľko môžete. Zdieľajte spomienky na neho, rovnako ako zdieľajte túto zbierku, aby sme Psycho trpaslíkovi mohli zabezpečiť najlepšie miesto posledného odpočinku,“ požiadala zdrvená rodina.

Na smrť jedného zo svojich už zareagovala aj americká profesionálna wrestlingová federácia Impact Wrestling vo svojom vyhlásení: „S veľkým smútkom sme prijali správu o smrti Stevieho Lee, známeho ako Puppet The Psycho Dwarf. Radi by sme vyslovili hlbokú sústrasť jeho priateľom a rodine.“

Legendárny Kool & the Gang v slzách: Autor a spevák hitu Celebration zomrel!
Vo veku 68 rokov zomrel zakladateľ a člen skupiny Kool & the Gang Ronald Bell. Kapela bola populárna najmä v 80. rokoch, kedy do sveta vyslala legendárny hit Celebration, ktorý sa hrá do dnešného dňa, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
13 | 09 | 2020 | Timotej Dudka